Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли някой от Кюстендил, който може да погледне едно возило?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има ли някой от Кюстендил, който може да погледне едно возило?

Здравейте колеги,

Нуждая се от помощ и се надявам, че някой от вас може да откликне, а аз разбира се ще почерпя!!

Става въпрос за следното - харесал съм един автомобил, който се намира в Кюстендил - Автокъща Sity-ES8-Auto, ул. Цар Освободител 342 /завод КЗК/

Возилото е Chrysler PT Cruiser LIMITED EDITION - марката няма смисъл да я коментираме, т.е. вече сме го правили в друга тема. Въпросът е, че аз съм от Пловдив/София и не ми се иска да се разкарвам до Кюстендил ако автомобилът има козметични (дразнещи) забележки.

http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...897&f1=details

Молбата ми е ако има някой съфорумник от Кюстендил - да отиде до автосалона - да огледа колата, да направи малко детайлни снимки отвън и отвътре (дръжки, седалки, врати, пластмасовите части и т.н.) и съответно да ми ги изпрати, за да преценя има ли смисъл да бия път до там, за да я водя на сервиз и да правим някаква сделка

Друго, което ме интересува - има ли в Кюстендил сигурни сервизи, където може да се даде компетентно мнение, да се диагностицира на компютър, да се погледне ходовата част и т.н. Т.е. някакъв безпристрастен сервиз, където могат да си дадат компетентното мнение

И още нещо - доста хора изказват мнение, че от Кюстендил (и Дупница) не е добре да се купуват автомобили, защото често стават измами, кражби и т.н. -- с две думи - организирана престъпност

Все пак колата много ми харесва и съм сериозен, затова ако има някой мераклия да помогне ще съм страшно благодарен и ще почерпя !

Поздрави,
    Данчо
    Последно редактирано от stoilov; 01-10-09, 23:01.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X