Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за двама рибари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тема за двама рибари

Разказаха ми история която доста ме заинтиргува и исках да я споделя с вас не съм променял нищо както ми го казака така ви го предавам...
    Стоим с комшито и той вика абе лапе чух една история ся щи я кажа и аз викам давай....вика чета в нета една статия за двама които отишли на един язовир (не каза кой) вика отишли за 45 дена с пълен бус с захранка...всеки ден захранвали но нищо не хващали, 1,2,3 нищо докато се стигнало до 39 ден, то този момент не били хванали нищо иии като взело да калве до 45-ия ден напълнили буса ДО ГОРЕ с риба само с 2 въдици...до колко е вярно незнам ама тва ако е вярно тея пичове са убили змея с прашка

До: Тема за двама рибари

Първоначално публикуван от jyj017 Преглед на мнение
    Разказаха ми история която доста ме заинтиргува и исках да я споделя с вас не съм променял нищо както ми го казака така ви го предавам...
    Стоим с комшито и той вика абе лапе чух една история ся щи я кажа и аз викам давай....вика чета в нета една статия за двама които отишли на един язовир (не каза кой) вика отишли за 45 дена с пълен бус с захранка...всеки ден захранвали но нищо не хващали, 1,2,3 нищо докато се стигнало до 39 ден, то този момент не били хванали нищо иии като взело да калве до 45-ия ден напълнили буса ДО ГОРЕ с риба само с 2 въдици...до колко е вярно незнам ама тва ако е вярно тея пичове са убили змея с прашка
    Не е точно така,но почти:
    Не са били 45,а 47дена.Почнало е да блъска яко рибата на 43-я ден и са напълнили пикап с ремарке.С четири въдици.Язовирът наистина е тайна дестинация/подочува се нещо за североюжна България,ама.../.
    ...и змея не са го убивали-хванали го и него на малай и тройка 4/0 с царевица на едното жило и бекон с яйца на другите две.

Източник:www.дръндрънерина.сом/160кила/

Коментар

На тиган ли?
      Що, бре? К'во чудно има? Колко пъти, таман прибирам въдиците, почва да кълве като щуро. Това по закона за всеобщата гадост. По същия закон, аз щях да си тръгна на 38-ия ден!
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
        На тиган ли?
        ...почва да кълве като щуро...
        Това за последния влак ясно,май е каръшка практика.
        Пропусна да отбележиш докъде си нафраскал буса с шарани като печки и защо спука две гуми от претоварване.
        К'во думаш-снимката на шаро тежала 3 кила...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          К'во думаш-снимката на шаро тежала 3 кила...
          А окото му ейййй такова

Коментар

Все пак сте схванали идеята на писанието без нито един препинателен знак,аз от коментарите разбрах каква трябва да е случката
            SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
            0878299791

Коментар

Тази легенда е като онази за водолазите до язовирната стена дето изскачали като коркови тапи и с побелели от страх коси.
              Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
                Тази легенда е като онази за водолазите до язовирната стена дето изскачали като коркови тапи и с побелели от страх коси.
                Тва не е легенда за косите слагаи водолазния костюм и ела се пусни в нашия язовир.
                Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Тва за водолазите , съм го чувал за всички язовири които познавам . Имам приятели профи водолази с които съм говорил по темата и са ми казвали , че като слязат да чистят дюзите на язовира е толкова тъмно , че не можеш да си видиш ръцете , камо ли сом 200-300кг които (нали се сещате ) е дълъг поне 3.5-4м.
                  Та, другари , аз съм по-склонен да вярвам на МАХХХ-а за шаранЯ дето мустака му ти бърка в ухото както си караш комбито , пък опашката му се влачи на един метър след ремаркето .

МАХХХ , другия път ме вземи с тебе бееее , аз ще слушам много и всичко ще си изпивам ! Пък аз ще те заведа на лов за зайци , тука имаме такива , че от един заек вадим по 2 кила свинска мас .
                  ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                  WJ 4.7

Коментар

Така е, прави са, истина ви казвам, а пък при нас комарите като кацнат на дувара - кучетата ги лаят
                    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение

МАХХХ , другия път ме вземи с тебе бееее , аз ще слушам много и всичко ще си изпивам ! Пък аз ще те заведа на лов за зайци , тука имаме такива , че от един заек вадим по 2 кила свинска мас .
                      То за пиенето ясно-който се включи...
                      А за свинската мас при зайците-отсвирил си женски/булка,м@@@ ти и свиня.../...
                      Ама ще те взема/т'ва на уше/,сайта дето посочих,дава инфо и за драг на каракуди с джип,без лебедка 120 000 либри-кахър!!!

Коментар

драг на каракуди с джип,без лебедка 120 000 либри-кахър!!!
                        ее това вече не го вярвам,един път бях на драг за костур само за теглича на джипа,и като се закачи аз дърпам той дърпа отцепи се едно парче земя и се озовах на остров....а каракудата е къде,къде по агресивна риба
                        Последно редактирано от Goblin; 26-09-09, 21:16.
                        който може го може,който не може седи и наблюдава 8) 0889992228

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                          Не е точно така,но почти:
                          Не са били 45,а 47дена.Почнало е да блъска яко рибата на 43-я ден и са напълнили пикап с ремарке.С четири въдици.Язовирът наистина е тайна дестинация/подочува се нещо за североюжна България,ама.../.
                          ...и змея не са го убивали-хванали го и него на малай и тройка 4/0 с царевица на едното жило и бекон с яйца на другите две.

Източник:www.дръндрънерина.сом/160кила/
                          Незнам колега на мен така ми го казаха...иначе голямо шоу са си направили

Коментар

Първоначално публикуван от jyj017 Преглед на мнение
                            ...иначе голямо шоу са си направили
                            ...не само те...
                            Ако си подочул още нещо-сподели го.
                            Неделя е,лениво-можем да си побъбрим в правилния раздел.
                            Тук днес за рибарлък малко не става,ама за лакърдии е екстра.
                            Та:
                            Двама рибари/единия аз/ отишли миналата седмица на големия гьол/чети Дунав/.Мятали на всичко-нищо,накрая единия дръпнал щука 6/7 кила на малай със студопорени топчета на кука 9 номер и влакно 0.18.Разбира се,не съм аз-който си е карък и на състезание за каръци ще хване второ място.
                            Чакам/горното е вярно,ама с тез рибарски усти/...
                            Последно редактирано от maxxx; 27-09-09, 18:17.

Коментар

Добре колега ако чуя ще споделя

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X