Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Полуоска, каква.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Полуоска, каква.

Трябва ми полуоска и намирам няколко версии.
    1. Немска (произведена в Китай)
    2. Френска (произведена в Китай)
    3. Американска (произведена в Китай)
    4. Италианска (произведена в Китай)
    5. Китайска (произведена в Китай)

Как мислите, няма ли да се намерят американски нефтени залежи под тоя Китай?
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Съединител - долен, ляв педал.
    Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Евро 07 имат тяхна марка произведена в Китай
    ITt ITS нещо такова ...държат и не са много скъпи....купил съм 4 комплекта до сега ...тоест 8 бр полуоски...не съм имал проблем до сега
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

Марката е ITN, ползвал съм техни неща и са доста добри за парите си. Но темата ми се струва не е за полуоски. Чакай да се събудят конспираторите и гледай сеир. Затвориха им една тема и имат нужда от място за изява.
      Ford Maverick II 2.3 XLT
      Ford Mondeo MK5

Коментар

Добре че ,нищо не разбирам от политика....или поне не ме вълнува,а може би трябва?

Вальо,не смятам че не знаеш ,къде се продават самолетни билети за Китай...

Един върл фен на локо Пловдив....му обърнах внимание един ден,че на работата му,един от мотокарите е прекалено жълт......ми 6 месеца получих тормоз....вайбър,смс...обаждания...

Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
          ...Как мислите, няма ли да се намерят американски нефтени залежи под тоя Китай?
          Не, няма да намерят залежи на петрол. А и да намерят, на оранжевия идиот му е малко и меко патето, и няма да му стиска да предприеме нещо реално срещу някой от големите, освен да се пени с пенсионерските си закани: "ша ви сложа мита".

Редакция:
          Имам особено мнение за теми започнати когато повечето хора спят или вече са къркани...
          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 1 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
          X