Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Звуков тунинг на двигател. +17.1/2кс.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Звуков тунинг на двигател. +17.1/2кс.

Търся качествен файл със звук на Трабант. Да може да се форсира Трабанта. Нещо като генератор или там каквото се слага. Трам, там, там...трам, там, там. ...бе дъртите го помнят.
    Бло офф много селско.
    Искам да си оправя звука на пикапа.
    Митака обеща да ми спретне тон колона според спектъра. Ще стане супер.

Мислех дали а темата не трябва да е в раздел съвременен тунинг на двигател. Ако трябва, модератор да я премести.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Съединител - долен, ляв педал.
    Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

То ако така ставаха работите в реалния живот - пиете по една ракия на маса, побърборите си глупости и хайде хоп: един файл, една блупуп караоке колонка и воала - Траби.
    Ако някога изобщо успееш да направиш нещо което поне малко да се доближи до очаквани ярезултат, (в което много се съмнявам) похвали се.

За да пунтира работа на двигател, плеъра трябва:
    - да променя скоростта на възпроизвеждане в зависимост от оборотите на ДВГ на реалния автомобил, без да променя тембъра
    - да променя силата на звука в зависимост от горното
    - конкретно за траби - да възпроизвежда различен звук в зависимост от горните. Щото при него празния ход е едно, а работния е друго.
    - други които вероятно пропускам в момента.

Нека лялането и празнословието започне сега!
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

YouTube търси,има клипове,аз я минат 2-3 месеца я не и показвам на някои от тия какво е ТРАБАНТ
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Едно време / в соца / слагаха в ауспуха на жигулите едни ламаринки . При повишаване на оборотите пърдяха яко . ..../ аз не съм слагал /
        На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 2 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
        X