Предсрочно, предсрочно се налага отварянето на темата за Формула 2 и българското участие в нея! За наша, или поне за моя най-голяма радост, нашето българско лъвче Никола Цолов ще дебютира още в края на този сезон в последните два кръга на Формула 2 - Катар и Абу Даби https://clubs1.bg/news/oficzialno-ni...ar-i-abu-dabi/
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ФОРМУЛА 2
Свий
X
-
Като гледам как вече е подбрал джуклестите чалгарки, още в пъпчива възраст ...
кОврите ше му изядат главата на това "лъвче". Подобно на Гришо. В спортен план имам предвид , разбира се.
Да не съм лош пророк , ама ...Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
- 2 likes
-
Коментар
-
Всъщност ще тръгне от втора редица, Р4. Но това не е от значение. Няма очаквания към него да спечели още първото състезание (макар че защо не). Има по-важни неща на тоя етап. По-добре е да успява да финишира, да върти максимален брой обиколки и да свикне с колата.
- 2 likes
Коментар
-
Почти до края точехме лиги за подиум, но старите кучета не му разрешиха, направо си го избутаха. Обаче показа постоянство в темпото. Ще се следи Ф2 следващата година, няма начин.
- 1 like
Коментар
-
Първо състезание му е все пак в новия клас . Като понатрупа малко опит ще почне с техните номера . Голям успех е че и само завърши на първо състезание а той завърши в първата десетка с точки .Последно редактирано от sek.1; 01-12-25, 05:55.
-
Не му върви на адаша тия дни. Сега пък наказание за това, че еди кой си се чудел от къде да мине
. Интересно ми е дали наистина се сбори успешно с Линдблад или Линдблад не си даваше вече зор, като за последно състезание без значение за него. Нали вече е пилот на RB от догодина. А дано на Никулден Николчо стигне до подиума в спринта!
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Стигна, стигна и то с превъзходно представяне - най-добър старт и чудесно каране до финалното трето място на подиума. Какъв по-добър подарък за Никулден от този подиум. Браво Никола! Браво Цолов!
А утре, поне едно стъпало по-горе на подиума
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Стигна!Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеНе му върви на адаша тия дни. Сега пък наказание за това, че еди кой си се чудел от къде да мине
. Интересно ми е дали наистина се сбори успешно с Линдблад или Линдблад не си даваше вече зор, като за последно състезание без значение за него. Нали вече е пилот на RB от догодина. А дано на Никулден Николчо стигне до подиума в спринта!
Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
Враца
Коментар
-
Добре си му върви!
Браво на Никола, втора писта, а вече 18-ти в класирането, с 9 пилота зад него. Покрай него ще ми се върне интереса към тези спортове.
Преди няколко години баща му ми казваше: "много е талантлив, тук няма конкуренция (беше още в картинга) и ще му изстине интереса, търся начин ($$$) да кара в чужбина."
Като няколко пъти сме коментирали, че тази оценка е обективна, не "моето гардже най-'убаво". И малкия продължава да го доказва.Човек се учи докато е прост!
- 2 likes
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар