Как мога да пусна тема в която Ицо да не може да сере (пише)?

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Въпрос към Администрацията и Модераторите!

Свий

X
- 

Форумите не са ви лицевотефеврите и сходните им дивотии...

Коментар
 - 

И аз съм му ,от фен клуба.Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
 - 

Сламената ми шапка ми отбеляза това, и е много впечатлена...
Чакам още един - двама да се включат в цивренето.
Аре пичове, кажете си мъката за да не се налага да ви изброявам поименно (поюзернеймско).

Коментар
 - 

Уважаеми колеги, темата с цялото и съдържание е за раздел "детска градина" ще обмисля неговото създаване... ;-)
По-оперативно ще е обаче да напомня че:
Администраторите и Модераторите могат да преценят, че написаното от някой е конкретно и специално с цел провокиране и "заяждане" с един или повече хора...
Така че, не няма да ограничаваме никой да пише някъде, но ако забележа, че някой пише само за да провокира друг, просто този "някой" ще престане да пише навсякъде...
Не ми се занимава с подобни неща, намирам ги за деструктивни, наивни и накратко казано тъпи... Впрочем на такива хора мястото им е в Парламента, там ще имат достойна компания, тук не...!
Та много Ви моля, не ме карайте да си губя времето... ;-)
- 5 likes

Коментар
 - 

Не бих казал, че, поне за мен е "детска градина" Да правиш от всяка тема плювалник е малко досадно..... а псуването не го допуска Ясен. ...и не само.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
- 1 like

Коментар
 - 

Вальо, работи си идеално функцията за "игнор". Като отидеш в "редакция и настройки" , сетне в "настройки", там най-долу има едно поле, в което пишеш името на желания индивид. То подскава като тръгнеш да го пишеш и ти извежда отдолу никовете с тази буква. После "запази промените" и готово- ни той вижда твоето, ни ти неговото писание. Е сега даже проверих с едно келеме мездренско дето ме дразни- работи отлично
 Да знае и Краси от по-горе, че е писал, че става.

0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
 - 

Това сигурно ли е? По принцип той вижда твоето, почва с язвителни коментари, подигравки, обиди по твой адрес, но-о-о-о ти си в щастливо неведение и със запазен душевен комфорт, защото тия негови писания не ги виждашПървоначално публикуван от sonda Преглед на мнениени той вижда твоето... писание.

В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
- 1 like

Коментар
 - 

А в реалните форуми тоя който е включил функцията "игнор" не вижда писанията на игнорирания. Вижда че е писал нещо, но не вижда какво.Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнениеВальо, работи си идеално функцията за "игнор". Като отидеш в "редакция и настройки" , сетне в "настройки", там най-долу има едно поле, в което пишеш името на желания индивид. То подскава като тръгнеш да го пишеш и ти извежда отдолу никовете с тази буква. После "запази промените" и готово- ни той вижда твоето, ни ти неговото писание. Е сега даже проверих с едно келеме мездренско дето ме дразни- работи отлично
 Да знае и Краси от по-горе, че е писал, че става.
Логично игнорирания не е засегнат от тая рестрикция, 'щото това би било вид цензура, и на практика няма как да стане.
Един потребител да налага цензура на друг. Ъхъммм, мармоти и шоколади...
Всъщност функцията "игнор" винаги ми е изглеждала като достойна щраусова позиция...
Коментар
 - 

Тази версия на форумЪт е "нереална", явно, щото игнорираните изобщо не ги виждаш, че са писали нещо. В старата версия излизаха като скрити мнения и пишеше "Това мнение не се показва, щото го е писал еди-кой си от Вашия списък на игнорираните. Ако искате да видите мнението, натиснете тук".Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеА в реалните форуми тоя който е включил функцията "игнор" не вижда писанията на игнорирания. Вижда че е писал нещо, но не вижда какво.
В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
- 1 like

Коментар
 - 

[QUOTE=sonda;n7011446]Вальо, работи си идеално функцията за "игнор". Като отидеш в "редакция и настройки" ..../QUOTE]
Ти си златен. Добиваш неограничен достъп до моя бирен запас. Отивам да пробвам.
Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
- 3 likes

Коментар
 - 

Възможно е. Не съм лабав психически и не използвам подобни функции.Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеТази версия на форумЪт е "нереална", явно, щото игнорираните изобщо не ги виждаш, че са писали нещо. В старата версия излизаха като скрити мнения и пишеше "Това мнение не се показва, щото го е писал еди-кой си от Вашия списък на игнорираните. Ако искате да видите мнението, натиснете тук".
Съществената част беше друга - функцията "игнор" не ограничава тоя който е в списъка с игнорирани, а тоя който я използва.
За ограничения и на тия които са в списъка ще трябва да изчакате следваща версия на форумния софтуер или ще трябва да преглътнете липсата и/
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар