Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Умствени инвалиди

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Умствени инвалиди

Аз съм с голям процент ТЕЛК но понеже нито една от колите ми не влиза в критериите за ползване на правото просто не го ползвам . Паркирам където има свободно място. Това е в квартала пред БИЛА . Същото е и на четирите инвалидни места до общината . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20250805_183831_476 (1).jpg
Прегледи:312
Размер:944.7 КБ
ID:7008812 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20250807_132736_848.jpg
Прегледи:318
Размер:1.03 МБ
ID:7008813
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Медузите са оцелели 200 милиона години без мозък. Този факт дава надежда на много хора.
    Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
    Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
    Opel Campo 3,1 TD '99
    Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

За жалост нещата отиват на зле!
      Не само в тази насока.
      Помня преди 35 г. как беше-виждам и днес как е......
      Хората не са каквито бяха!

Коментар

И преди повече от 35 години, тук беше въпрос на престиж, правилата да не важат за нЕкои другарЕДоказваха се постоянно, че са нещо повече от другите.Сега е същото.Ганьо се пъне и той да е "по, по, най", и непрекъснато пробва да не зачита никакви правила.Така си подхранва егото.А и реално никой не контролира и наказва подобни тарикатлъци, и това води до лавинообразно увеличение на тези изпълнения.Може би, ако полицаите взаимстват челен опит от английските бобита, и във всеки град постоянно патрулират и следят за реда, би имало шанс за промянаМаняна...

Коментар

Аз винаги им пожелавам да си го заслужат това място.

От друга страна, какво очаквате от това съвремие.
          Фарове за мъгла, китайски ксенонови и лед модернизации, джуки и цици от силикон, S класа на газ, чат ГПТ, Биг Брадър и Радка Пиратка. ... и не знаят, че Бетовен е куче.
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
            Аз съм с голям процент ТЕЛК но понеже нито една от колите ми не влиза в критериите за ползване на правото просто не го ползвам . Паркирам където има свободно място.
            "Критериите за ползване на правото" са "карта за преференциално паркиране на лице с увреждания", издадена от Общината. ЕвроГейски образец. Слага се под предното стъкло, да се вижда номерът ѝ на ВСЯКО МПС, което инвалидът ползва в момента. Няма вече "инвалидни регистрации", нито трябва МПС-то да е пригодено за управление от лице примерно без крака - там с ръчна газ от волана и т.н.
            На нас не ни трябва култура, а свинарници! (© Вълко Червенков)

Коментар

• Bogoljub Gagic
              Bogoljub Gagic коментира
              Редактиране на коментар
              Пишеш за ПАРКИРАНЕ, не за данъци. Аз ти казвам как стои въпросът с паркирането. И 7 литра 500 коня да е колата, паркираш с карта за паркиране в София, на инвалидно място, до 4 часа. Наредба на СО.

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
              ИВАН НЕДОКЛАНОВ коментира
              Редактиране на коментар
              Гагича е прав , ама има нюанси . На мен ми сложиха скоба , защото талончето ми не било като на столичаните и сметнали, че е фалшиво.

• sek.1
              sek.1 коментира
              Редактиране на коментар
              То би трябвало да са един образец за цяла България . Както примерно личните документи .
              Последно редактирано от sek.1; 28-08-25, 05:38.

@sek.1: Пробвали ли сте да пращате снимки в общината или в портала на МВР? Питам от интерес дали някой е успявал да подобри спазването на правилата или те са писани само за увеличение на фонда за частно ДМС. Защото наскоро видях как колата със скобите на СО сложи такава на автомобил, просрочил престоя, но прескочи кола, паркирала на инвалидно място, без поставен картон за инвалид. На въпроса на комшийка защо не ги закачате каза, че не било в правомощията им и трябвало друг да им съставя акт... Вярно е обаче, че, за разлика от паяка, те нямат полицай в колата.

Коментар

• kartechar
              kartechar коментира
              Редактиране на коментар
              То с такъв не им и трябва: https://btvnovinite.bg/bulgaria/sled...-24-chasa.html

• sek.1
              sek.1 коментира
              Редактиране на коментар
              Каквото и да пратиш надали някой ще се напрегне точно за инвалидните паркоместа . Въпреки че санкцията за неправомерно паркиране на инвалидно паркомясто е 200 лева .
              Последно редактирано от sek.1; 28-08-25, 05:37.

И при мен е същото(Германистан),паркинга празен ама Ганю точно на инвалидно място ще спре.Лошото е, че повечето са млади пи"лимета и хич не им пука.После сигурно се чудят,защо чистачките им са вдигнати и леко счупени...
            Знам,че не е по темата ама не се сдържах.
            Поставянето на една табела "ПАРКИНГ САМО ЗА ХОМОСЕКСУАЛИСТИ" има много по-голям ефект от обичайната "ПАРКИРАНЕТО ЗАБРАНЕНО".

Коментар

• Roninn
              Roninn коментира
              Редактиране на коментар
              Хм...че то сега е модерно да си хомо....малко такива познавам,но тея дето ги знам,са чисти,спретнати,скъпо облечени,вежливи....едни такива хубави хора...чак и премиера бившия....беше казал ,че педерасита са умни...и за него така да се знаело....
              Чак да ти се прииска да станеш такъв ,или поне за пред хората да си мислят че си такъв.....

Сещам се за филма Вчера ....дето си сложиха надпис СНОБ...по комунистическо сноб,по нашенско демократично педерас

• drukman
              drukman коментира
              Редактиране на коментар
              И ще се напаркират тъмнозелени. Те не всички могат да четат. ....

...и само някой да е посмял да попита как са взели книжки!

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X