Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Умствени инвалиди
Свий
X
-
Медузите са оцелели 200 милиона години без мозък. Този факт дава надежда на много хора.Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
Opel Campo 3,1 TD '99
Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"
- 4 likes
-
И преди повече от 35 години, тук беше въпрос на престиж, правилата да не важат за нЕкои другарЕДоказваха се постоянно, че са нещо повече от другите.Сега е същото.Ганьо се пъне и той да е "по, по, най", и непрекъснато пробва да не зачита никакви правила.Така си подхранва егото.А и реално никой не контролира и наказва подобни тарикатлъци, и това води до лавинообразно увеличение на тези изпълнения.Може би, ако полицаите взаимстват челен опит от английските бобита, и във всеки град постоянно патрулират и следят за реда, би имало шанс за промяна
Маняна...
- 1 like
Коментар
-
Аз винаги им пожелавам да си го заслужат това място.
От друга страна, какво очаквате от това съвремие.
Фарове за мъгла, китайски ксенонови и лед модернизации, джуки и цици от силикон, S класа на газ, чат ГПТ, Биг Брадър и Радка Пиратка. ... и не знаят, че Бетовен е куче.
Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
- 3 likes
Коментар
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеАз съм с голям процент ТЕЛК но понеже нито една от колите ми не влиза в критериите за ползване на правото просто не го ползвам . Паркирам където има свободно място.На нас не ни трябва култура, а свинарници! (© Вълко Червенков)
Коментар
-
Пишеш за ПАРКИРАНЕ, не за данъци. Аз ти казвам как стои въпросът с паркирането. И 7 литра 500 коня да е колата, паркираш с карта за паркиране в София, на инвалидно място, до 4 часа. Наредба на СО.
-
Гагича е прав , ама има нюанси . На мен ми сложиха скоба , защото талончето ми не било като на столичаните и сметнали, че е фалшиво.
-
-
@sek.1: Пробвали ли сте да пращате снимки в общината или в портала на МВР? Питам от интерес дали някой е успявал да подобри спазването на правилата или те са писани само за увеличение на фонда за частно ДМС. Защото наскоро видях как колата със скобите на СО сложи такава на автомобил, просрочил престоя, но прескочи кола, паркирала на инвалидно място, без поставен картон за инвалид. На въпроса на комшийка защо не ги закачате каза, че не било в правомощията им и трябвало друг да им съставя акт... Вярно е обаче, че, за разлика от паяка, те нямат полицай в колата.
Коментар
-
И при мен е същото(Германистан),паркинга празен ама Ганю точно на инвалидно място ще спре.Лошото е, че повечето са млади пи"лимета и хич не им пука.После сигурно се чудят,защо чистачките им са вдигнати и леко счупени...
Знам,че не е по темата ама не се сдържах.
Поставянето на една табела "ПАРКИНГ САМО ЗА ХОМОСЕКСУАЛИСТИ" има много по-голям ефект от обичайната "ПАРКИРАНЕТО ЗАБРАНЕНО".
- 1 like
Коментар
-
Хм...че то сега е модерно да си хомо....малко такива познавам,но тея дето ги знам,са чисти,спретнати,скъпо облечени,вежливи....едни такива хубави хора...чак и премиера бившия....беше казал ,че педерасита са умни...и за него така да се знаело....
Чак да ти се прииска да станеш такъв ,или поне за пред хората да си мислят че си такъв.....
Сещам се за филма Вчера ....дето си сложиха надпис СНОБ...по комунистическо сноб,по нашенско демократично педерас
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар