Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подписка срещу затварянето на детскa градина във Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Подписка срещу затварянето на детскa градина във Варна

Здравейте колеги, Във Варна една детска градина може да бъде затворена. Нека да помогнем на децата на България като дадем своя глас в подкрепа на петицията срещу затварянето на градината. Всеки глас е от значение. http://bgpetition.com/save_a_kindergarten/index.html Поздрави, -Николай

До: Подписка срещу затварянето на детск градина във Варна

Подписах . Пак малоумщини от властимащите shock: .
    Докога беее ????
    ‎По 2 литра са само млякото и сока !
    WJ 4.7

Коментар

Лично бих се подписал, ако знам как държавата, респективно общината, е станала собственик на този имот. Къде са били интернирани , пратени на лагер или още по-лошо, предишните собственици. Истината винаги има две страни.
      LZ1AIV

Коментар

Не е необходимо да се ощетяват собствениците за да се поощрява безхаберието на Общината, която не е взела необходимите мерки за алтернативен вариянт в продължение на няколко години. Аз не бих се съгласил да ми вземат имот 40-50 години и след като накрая съм се преборил за него пак да ми го вземат, а вие?
        OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

много интересна полемика се навдига в един друг форум по темата.

още не мога да си формирам позицията..

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
            Не е необходимо да се ощетяват собствениците за да се поощрява безхаберието на Общината, която не е взела необходимите мерки за алтернативен вариянт в продължение на няколко години. Аз не бих се съгласил да ми вземат имот 40-50 години и след като накрая съм се преборил за него пак да ми го вземат, а вие?
            Прав си , но не е ли редно първо общината да построи нова градина в същия район преди да затваря старата . Далеч съм от мисълта , че хората са си върнали имота за 3 дена и са изненадали ПУЩИНАТА . Имало е варианти за реакция , само дето е нямало кои да реагира .
            Не искам да се ощетяват граждани , но в тва число и тези които по никое време ще трябва да местят децата си незнайно къде и как .
            WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
              Прав си , но не е ли редно първо общината да построи нова градина в същия район преди да затваря старата . Далеч съм от мисълта , че хората са си върнали имота за 3 дена и са изненадали ПУЩИНАТА . Имало е варианти за реакция , само дето е нямало кои да реагира .
              Не искам да се ощетяват граждани , но в тва число и тези които по никое време ще трябва да местят децата си незнайно къде и как .
              Не знам защо не може да се накара ПУщината да компенсира родителите за нейното бездействие. До колкото имам информация от новините за този казус се знае поне от 3 години. Аз също съм баща на 4 годишно дете, което ходи на градина и напълно съчувствам, но неможе да се трият столовете и да се почесва някой ПУщинар и после да се надъхват родителите за разбира се най-лесния вариянт.

Коментар

Добре, ето и тук още малко информация по случая: http://pozvanete.bg/news.php?id=10717 http://moreto.net/novini.php?n=58859 + някои от темите, които излизат като свързани отдолу http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=391708 Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
                  Не знам защо не може да се накара ПУщината да компенсира родителите за нейното бездействие. До колкото имам информация от новините за този казус се знае поне от 3 години. Аз също съм баща на 4 годишно дете, което ходи на градина и напълно съчувствам, но неможе да се трият столовете и да се почесва някой ПУщинар и после да се надъхват родителите за разбира се най-лесния вариянт.
                  Не знам кой надъхва родителите , но ако са ония от високата сграда на центъра, нещата лесно ще се обърнат срещу тях . Не вярвам потърпевшите да имат претенции към хората върнали си семеиния имот , а по-скоро към липсата на алтернатива . То преди десеттина години затвориха една градина на ул."Кн. Батемберг" , сега и тази ..
                  WJ 4.7

Коментар

До: Подписка срещу затварянето на детскa градина във Варна

Сега нали мислят вариянт да тръгват на училище от 5 годишни. По загубен начин да разтоварят детските градини аз не се сещам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X