Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заразени!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Заразени!

Пътувам си в Пловдив! Чух леко скърцане! Вечерта викнах Митака от Асеновград да преслушаме Нисана. Крикове, сваляне на гума. Оказа се, камъче. Той на дълго и широко ми изфилмира новите си гуми и джанти /GSM/. Мисля, че сме болни. Завинаги ли?
    Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

До: Заразени!

Минава, но лечението е тежко. Затварят те в една стая без достъп до компютри, мобилни телефони и автомобили. Ако си кротък не ти слагат една бяла риза с дъъъълги ръкави. И когато спреш да говориш за техника, а само за поезия и музика те пускат. Но следят да не проявиш пак технически симптоми....

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
      Минава, но лечението е тежко. Затварят те в една стая без достъп до компютри, мобилни телефони и автомобили.
      Да и без лебедки, хай джекове, гуми за кал и т.н. и т.н!! Мъка, мъка!!
      יעבור
      «И това ще мине»

Коментар

Никой обаче не му казва за сестрите които вземат дейно участие и със чиста съвест си вършат профстутските задължения.

Коментар

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
          Мисля, че сме болни. Завинаги ли?
          Неее , не е завинаги ! Просто -докато свърши . А кога ще свърши ...????
          ‎По 2 литра са само млякото и сока !
          WJ 4.7

Коментар

Пътувам си в Пловдив! Чух леко скърцане! Вечерта викнах Митака от Асеновград да преслушаме Нисана. Крикове, сваляне на гума. Оказа се, камъче. Той на дълго и широко ми изфилмира новите си гуми и джанти /GSM/. Мисля, че сме болни. Завинаги ли?

Според човека е...

Аз например съм си 100% здрав и зараза не ме лови.

КАЧИ СНИМКИТЕ ДЕ!!!
            Искам България чиста!

Коментар

Видях!
              На Сузуки събора беше съвсем здрав.
              Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Завинаги е! Причината е наличие на бензин в кръвта. Аз моята зараза я пипнах, когато преди много години баща ми докара една Варшава от търг и я стягаше на улицата. После майка ми работеше в Петрол и най-много обичах да стоя на люка на цистерната на камиона, докато я пълнят с бензин. Сега абстиненцията ме хваща на втория ден, ако не съм се доближил до нещо с двигател с вътрешно горене..добре, че такива случки са почти невъзможни за мен
                Не се лекува, ама не съм срещал и някой, който да иска да бъде лекуван..
                00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Когато отивах Войник (през далеееечната 1984-а) брат ми дойде да ме изпрати и лаконично заяви "Изкарва се" - Щях да го Убия, но сега смело мога да заявя ИЗКАРВА СЕ
                  И аз бях болен, може би дори по-болен, но се пооправям вече (не целият бюджет отива в Колата), тя и кризата помогна, но и време мина, наиграх се и сега го карам по-лежерно (не изпадам в екстаз от Гуми с голям граифер и 35" размер)
                  Дори наскоро при една разходка с Градската кола (колеоса) се спрях пред по засукано черно пътче - нещо ме жегна да не го потроша, А не ми се беше случвало до сега

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                    (не изпадам в екстаз от Гуми с голям граифер и 35" размер)
                    Дори наскоро при една разходка с Градската кола (колеоса) се спрях пред по засукано черно пътче - нещо ме жегна да не го потроша, А не ми се беше случвало до сега
                    Човече, разболяваш се!! Това гореописаното съвсем не е нормално!!
                    יעבור
                    «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение

Тия симптоми не са толкова страшни. Виж, ако почне с Тойотата да намалява на трамвайните линии и да заобикаля малко по-рошавите пътчета, ще си е направо за доктор.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение

Ами, не това е нормалното по широко разпространеното мнение
                        Давам пример от Живота - Жената на едно приятелче (алпинист и Парапланерист) за да го държи по Изкъсо също летеше, но я беше страх, отишла тя на лекар и му казва "докторе страх ме е да летя с парапланер и да се катеря по високи скали", а той "Я да се махаш от тук, и мен ме е старх"

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                        Тия симптоми не са толкова страшни. Виж, ако почне с Тойотата да намалява на трамвайните линии и да заобикаля малко по-рошавите пътчета, ще си е направо за доктор.
                        Виж това ще си е Болест, за щастие все ое съм далеч от нея

Всъщност това лято дори намерих време за някоя и друг разходчица с Тойотата, но естествено сам и по непознати места, доста страх и много красота, но почти не снимах та и затова няма разкази във Форума

Коментар

Пътувам си в Пловдив! Чух леко скърцане! ..... Мисля, че сме болни. Завинаги ли?
                          Приятелю, отговорът се съдържа във въпроса - като оглушееш и си излекуван ...
                          Ама май за пълното излекуване трябва от старост да си оглушал ...
                          Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                          0888 315 794
                          LZ1UPI
                          A1 (Rh+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X