Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕС - оправя ли ни бавничко ... или директно си ни е.е ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от trav Преглед на мнение

Европа е 300м високо технологична , силна наука , и добри пари. За няколко години ще стане добра армия, в момента Канада е много близо, ако и Англия се присъедини...
    Еврото ще стане много силно.
    Може ли да обясниш на мене производствения идиот как точно еврото ще стане много силно??
    Защото аз виждам точно обратното

Коментар

...
      ...
      Войната е в гените на немците, перфектна дисциплина, какво иска Тръмп, Германия да прави армия...

...
      Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение

Я? ...

България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        Двигател за вертикално излитане? 🤣🤣🤣🤣🤣

Малко акъл трябва прав си,съвсем мааааалко,смени си и преводачката. Като толкова много го могат защо не си спретнат един 5то поколение ми правят под лиценз каквото им кажат?

https://simpleflying.com/how-many-in...5-fighter-jet/

И не се нервирай толкова,ние за каквото сме го избрали ТРЪМП си го върши,че и в повече
        Тръмп върши много повече от това дето го свърши Буш-мадия дебил.
        Просто е по-деен, по-самоуверен и като резултат ще мечтаеш за единайсти септември.

ти още си мислиш че имаш запек, а то е четвъртития дето тромпета ви го набива на всички.
        И дебилността не само негова а и на тия около него се демонстрира с аферата 'Сигнал'
        най-хубавото е , че тромпета не взе поука, а продължава по същия начин, със същите дебили.
        това че предаде Курск на Русия (прочети Тайм) ще има по-тежки последици отколкото може да се опише с 1000 думи.
        това че Русия в С.Ар. имаше предварително всички предложения на тромпета - показва, че 'сигналчето' са го слушкали москалите

Най-хубавото от това е че тромпета излезе много по-тъп и вреден от такива като Макрон, Шолц, Меркел и Джонсън Б
        високо тежко се пада златото скача, насдак пада, Боса е доволен

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
          Гаврил Груев Хлътев коментира
          Редактиране на коментар
          Мише, мило Мише - не ме пращай на нещо което не съществува.
          Шофьора на лимузина не притежава лимузината.
          Нито пилота на частен самолет притежава самолета.

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Я двамата се съберете и се разберете,аз ще си почивам тука работейки

И не се подигравай на бедните като мен,аз как не те бьзикам много,че говориш глупости?

Какво стана с мотора за вертикално излитане,яко го произвеждат ма малко не съществувал а?
          Последно редактирано от BENZBOSS; 01-04-25, 18:21.

• Гаврил Груев Хлътев
          Редактиране на коментар
          ПисАл си на 01.04 ... затова ли са щуротии
          Да нямаш собствена яхта не те прави лош Човек или недостоен или тъп....
          Дори бих казал - Да имаш собствена яхта говори доста зле за Човека ...
          та май се обиждаш на комплименти, а ?

Бенцбосе - ти наистина си достоен последовател на тромпета

"The U.S. Department of Defense (DOD) awarded General Electric and Rolls-Royce a $2.1 billion contract to jointly develop the F136 engine as an alternative to the F135."

Ролс Ройс не е скъпа лимузина - пояснявам като за тромпетист.
        Това е една фирма дето произвежда двигатели за самолети и тва дори за Боинг покрай другите

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          GE……

най-готино е как според тромпетистите дебилно ползване на незащитени , неправителствени комуникационни канали за обсъждане на бойни планове и разписания е глупост.

Точно както ползването на неправителствени канали , които не оставят следа и не подлежат на надзор също е глупост

Клинтъница с нейния сървър пуши нервно в ъгъла.
        Такава глупост и некадърност когато управлява - неизбежно е страната да стане Велика .... ама в друг аспект ще е величието - велика тоалетна с велико насиране

Коментар

• mishomishev
          mishomishev коментира
          Редактиране на коментар
          Хлътев намали малко глупостите...
          В крайна сметка Тръмп е отличен избор на фона на Макрон Урсула Джонсън Мерц и....
          P.S
          И недей много разчита на мързела на Боса - рано или късно винаги може да се изкуши от парите и да те вземе на яхтата...Поне до средата на океана...
          Пък може и ние (аз) да съберем пари да те изпратим... Щото... което не става с пари...става с много пари

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          А така ми говори - колко давате? Аз може яхтичка да нямам ма имам ключовете от десетина поне та все ще го набутам някъде за правилната цифра. Аз съм от скъпите обаче,на ТРЪМП не може да се разчита та ставало с мързел.

Кажи цифрата сега каква е.

Ти да видиш- Тръмп бил лош, митата били лоши и не работели. Глупости на квадрати.
        Компаниите от ЕС увеличават инвестициите в САЩ / Причината са митата на Тръмп
        https://fakti.bg/biznes/960972-kompa...iciite-v-sasht

Можело значи

Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Тъкмо да фалираме и ти еба мамата на ситуацията

А маркета падал ли падал

• Гаврил Груев Хлътев
          Редактиране на коментар
          Като видя "факит.бг' ....
          Що си губите времето с фекални отходи???

Европа е 300м високо технологична , силна наука , и добри пари. За няколко години ще стане добра армия, в момента Канада е много близо, ако и Англия се присъедини...
        Еврото ще стане много силно.
        Mдаа. Американците и китайците правят изкуствен интелект.
        И "Европа е 300м високо технологична" също:
        Натиснете снимката за да я уголемите  Име:imago0301702714h-2048x1365.jpg Прегледи:0 Размер:68.7 КБ ID:6994590

Американците си имат технологичният Мъск (лош или хубав). А комисарят за технологичната политика на ЕС е .... Екатерина Захариева. Ще ги съсипем

Ще, ще...
        Последно редактирано от Urko; 01-04-25, 17:19.

Коментар

Да живей МЪСК и антенките му,Звездния кабел работи.

Колко събрахте за ХлътЮ до сега?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_9474-compressed.jpeg
Прегледи:134
Размер:298.3 КБ
ID:6994686
          Последно редактирано от BENZBOSS; 02-04-25, 19:39.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

• Urko
            Urko коментира
            Редактиране на коментар
            Бос, линкът е прецакан и не се вижда нищо.

• BENZBOSS
            BENZBOSS коментира
            Редактиране на коментар
            Кофти,не мога да се боря с форума,казвам снимка,а то тамагочито Качете поне една снимка……….представи си една лодчица в едно заливче с една синя водичка и розови камъни,30 градуса жега к студена Стела……..а и мързел
            Последно редактирано от BENZBOSS; 02-04-25, 00:41.

Първоначално публикуван от Urko Преглед на мнение
          Ти да видиш- Тръмп бил лош, митата били лоши и не работели. Глупости на квадрати.
          Компаниите от ЕС увеличават инвестициите в САЩ / Причината са митата на Тръмп
          https://fakti.bg/biznes/960972-kompa...iciite-v-sasht

Можело значи
          ...и нЕкоя и друга седмица по-късно - заден за 90 дни, ма това няма да включваме, ма онова няма да включваме.... щото едни милиардери нещо май го раздават недоволни.

Даже Мъск в прав текст им каза че са тъпи като торба тухли.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Bogoljub Gagic
            Bogoljub Gagic коментира
            Редактиране на коментар
            А самият Мъск еталон за какво е?
            "Синдром на Аспергер", биполярно разстройство, еволюирали до шизофрения

• sparkybg
            sparkybg коментира
            Редактиране на коментар
            KingofROAD пример за гениален технологичен човек и бизнесмен. Като човек - пример за точно обратното.

• Гаврил Груев Хлътев
            Редактиране на коментар
            На парите и Славата много малко хора са издържали. Точно като и Елон.

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

...и нЕкоя и друга седмица по-късно - заден за 90 дни, ма това няма да включваме, ма онова няма да включваме.... щото едни милиардери нещо май го раздават недоволни.

Даже Мъск в прав текст им каза че са тъпи като торба тухли.
          Аз, ти, ние разсъждаваме (поне аз се опитвам де) посреством ортодоксалната икономика. А на Женския пазар върви слух, че докато Тръмп пуска разни димки с тея мита, разни чиляци са захлебили здраво от патакламата на борсата. Дори по-наглите слухове твърдят, че има топла връзка между тези чиляци, Тръмп и това, което направи с тука има-тука нема митата. А според философията на Дъу Сян Пин това много вероятно да е истина.

Ама аз съм си виновен де- клъвнах като шаран на арматурно желязо на Черни връх....

Коментар

Аз, ти, ние разсъждаваме (поне аз се опитвам де) посреством ортодоксалната икономика. А на Женския пазар върви слух, че докато Тръмп пуска разни димки с тея мита, разни чиляци са захлебили здраво от патакламата на борсата. Дори по-наглите слухове твърдят, че има топла връзка между тези чиляци, Тръмп и това, което направи с тука има-тука нема митата. А според философията на Дъу Сян Пин това много вероятно да е истина.

Ама аз съм си виновен де- клъвнах като шаран на арматурно желязо на Черни връх....
            Че има захлебили е повече от сигурно. Само че захлебване от борсата по тоя начин никому не е донесло нищо добро. Сам да си хвърлиш икономиката в криза и рецесия от нищото, за да захлебят разни хорица, е просто тъпо. А то сигурно и от Голямата депресия е имало захлебили.
            Последно редактирано от sparkybg; 13-04-25, 22:27.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              ...Сам да си хвърлиш икономиката в криза и рецесия от нищото, ...
              Ааа, немой така. Криза си има и тя не е заради Тръмп и не е дошла с Тръмп. Знаем колко въздушни пари се напечатаха и раздадоха покрай ковида. Инфлацията беше програмирана и някой трябва да плати сметката. Щатите имат зверски търговски дефицит, дългът им гони 35 трилиона. За тази година прогнозата за бюджетния дефицит е 1,87 трлн. долара. През годините Щатите и европейците изнесоха хиляди производства, а покрай тях и технологии за Китай, щот нали евтинко производство, па после големи печалби, ама сега оти ручахме жабетата. В момента за Франция спрягат едни цифри от около 3,3 триолиона назад, Германия 3та година вече Е в рецесия, Италия и Испания да не говорим. Китай е застанал като дамоклиев меч и застрашава част от геополитическите потпори на сащианския хегемон.

Проблемите си ги има от години и са натрупвани с десетилетия. Това, че досега са ни представяни само напудрени, сапунисани и парфюмирани статистики, данни и мантри, на които сме вярвали или сме се правили, че няма проблем заравяйки си главата в пясъка, не отменя липсата на проблем. Тая вакханалия няма как да продължава до безкрай с или без Тръмп. Са дали неговите мерки и решения са правилните и коректните е отделен въпрос. Само знам и съм сигурен, че ако се продълажва както е било до сега, надали ще му излезне на добре края. Ако знаех правилната формула и решения, нямаше да дращя тук във форума, а щях да съм някой финансовоикономически гуро с тлъста сметка, щях да си имам Пинцгауер 6х6, да го направя на кемпер и да обикалям по света. Ама ей на, лаик съм, а освен това и разсъждавам съвсем конвенционално и ортодоксално, а очевидно на тоя левъл това не функционира. Строго погледнато митата, в частност тези на Тръмп, имат своята логика и потенциални предимства и положителни ефекти. Но пак повтарям- не съм в позицията да знам и да анализирам цялата картинка. Хвърлям на боб на база това, което виждам с чистото съзнание, че това е само една (малка) част от пъзела.
              Последно редактирано от Urko; 14-04-25, 00:09.

Коментар

Сечено на Китай с тия мита,малко се стряска Канада с всичките леви там,малко Европа и зелените и сделки,батерийки,екологични норми,затваряне на атомни централи…….та с тия мита ‘е им го намести малко кое как трябва да е. Е ще то отперем малко и ние тук ма това да е,не го избрахме за митата,те са само малкото зло,за каквото е избран си го върши
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

• коко келеша
                  коко келеша коментира
                  Редактиране на коментар
                  А ве, ти си ми под ръка, та тебе ще питам - за какво аджеба го избрахте верно?

• sparkybg
                  sparkybg коментира
                  Редактиране на коментар
                  И какво свърши? Спря войната за 24 часа? Или 3 дни? Или 3 месеца?

Те неговите милиардери ще го изнесат на ура. И май наближава момента.

• BENZBOSS
                  BENZBOSS коментира
                  Редактиране на коментар
                  ПАС, тия месеци го играх това и няма да го повторя,няма смисъл.

Никой нищо няма да изнесе,а недоволни винаги ще има
                  Последно редактирано от BENZBOSS; 14-04-25, 17:11.

Ето още една гледна точка / парченце от пъзела.

Републиката отвръща на удара

Знам си аз, че не е толкова просто и надвишава реториката ми на ниво квартална кръчма.

Коментар

Ето още една гледна точка / парченце от пъзела.

Републиката отвръща на удара

Знам си аз, че не е толкова просто и надвишава реториката ми на ниво квартална кръчма.
                  То хубаво, ама се говори за "...не произволно, а институционално, легитимно и строго конституционно.", което нещо хич не ми се връзва с чистката навсякъде, където е възможно, включително съдебна бласт и т.н. И още по-малко ми се връзва с ламтежа за 3--ти мандат, попълзновенията за официално "освидетелстване" на всеки, дето кардинално и публично е несъгласен, и всякакви такива "хубавини", които наблюдаваме. Изобщо не говоря за откритото и безнаказано поведение покрай добре забравената "случка" пред Капитолия и прочие прояви.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X