Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как в Турция "лекуват" нарушителите на пътя

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как в Турция "лекуват" нарушителите на пътя

https://www.youtube.com/watch?v=Nnf6rXO_FnE

Някак много ми прилича на вечерна София по широките булеварди
    Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
    Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
    Opel Campo 3,1 TD '99
    Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Доста цензурирано според мен за турските полицаи съм чувал, че мариза си го нямат за нищо особено
    Враг усраине

Коментар

Това е реклама на Тюрк Пикчърс, затова полицаите са добри. У нас МВР Пикчърс много отдавна не е снимало нищо ново...А и нови песни за възхвала на полицията няма...

Коментар

Пътувам няколко пъти месечно до Истанбул....не съм виждал такива работи... сигурно щото събота и или неделя пътувам....
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

Коментар

Тия и боя и такова ето им е малко,един натакован не видях,за бит да не говорим.

ЕВАЛА на Турците,много добре,НО меко пипат
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Успешен улов! Интересно, какви наказания ги чакат? Защото, ако им напишат дребни глоби и им върнат моторите, ще е досущ както тук.

Коментар

Снимано с 15 камери, под какви ли не ъгли, с движение и зум (разбирай с оператор) чисти, професионални кадри... По- скоро на направено филмче ми прилича, отколкото на реална ситуация.
              Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                Снимано с 15 камери, под какви ли не ъгли, с движение и зум (разбирай с оператор) чисти, професионални кадри... По- скоро на направено филмче ми прилича, отколкото на реална ситуация.
                Дори и демонстрационно клипче да е - много е ефективно мероприятие. Спокойно може да се прилага (който иска да го прилага).
                Даже някой ми каза (не запомних коя държава), че моторите на такива нарушители, директно ги карали на пресата.
                Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
                Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
                Opel Campo 3,1 TD '99
                Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Тук си имат търг,изети превозни средства от полиции и банки по една или друга причина.

Дебелата глоба е по-лесен начин,но поне половината няма да я платят
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

• krassitch
                    krassitch коментира
                    Редактиране на коментар
                    В Сърбия, който няма пари за глоба, влиза в затвора.Там си заработва парите за глобата...Та си зависи, как точно е измислено

• FREEFLYER
                    FREEFLYER коментира
                    Редактиране на коментар
                    Имах колега, който е бил в затвора. Та думите му бяха - пари няма да върна, а в затвора на сила не могат да ме накарат да работя.

Да де ма там трябва да го храниш и е кофти,тук просто му взимат превоза,чакат го едно определено време да си го плати,като не клъвне го вадят на търг и си купуваш кола с все слънчевите му очила вътре.
                  Колко е глобата за каране в насрещното на магистралата на задна гума не знам,тук ‘е е няколко пъти НАД стойността на текерлека та това му чуква ония с чукчето след 3 дни на търга
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                    Снимано е с
                    боди камери на полицията
                    камера на дрон , една или две
                    камерите на магистралата за видеонаблюдението.

никой няма да рискува здравето и живота на 'статисти' в постановъчен филм.
                    'Евала' на турците.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X