Някак много ми прилича на вечерна София по широките булеварди
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как в Турция "лекуват" нарушителите на пътя
Свий
X
-
Как в Турция "лекуват" нарушителите на пътя
Някак много ми прилича на вечерна София по широките булеварди
Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
Opel Campo 3,1 TD '99
Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"Тагове: Няма
-
Пътувам няколко пъти месечно до Истанбул....не съм виждал такива работи... сигурно щото събота и или неделя пътувам....Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Снимано с 15 камери, под какви ли не ъгли, с движение и зум (разбирай с оператор) чисти, професионални кадри... По- скоро на направено филмче ми прилича, отколкото на реална ситуация.Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
- Харесвани 1
Коментар
-
Дори и демонстрационно клипче да е - много е ефективно мероприятие. Спокойно може да се прилага (който иска да го прилага).Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнениеСнимано с 15 камери, под какви ли не ъгли, с движение и зум (разбирай с оператор) чисти, професионални кадри... По- скоро на направено филмче ми прилича, отколкото на реална ситуация.
Даже някой ми каза (не запомних коя държава), че моторите на такива нарушители, директно ги карали на пресата.Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
Opel Campo 3,1 TD '99
Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"
Коментар
-
Тук си имат търг,изети превозни средства от полиции и банки по една или друга причина.
Дебелата глоба е по-лесен начин,но поне половината няма да я платятTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Да де ма там трябва да го храниш и е кофти,тук просто му взимат превоза,чакат го едно определено време да си го плати,като не клъвне го вадят на търг и си купуваш кола с все слънчевите му очила вътре.
Колко е глобата за каране в насрещното на магистралата на задна гума не знам,тук ‘е е няколко пъти НАД стойността на текерлека та това му чуква ония с чукчето след 3 дни на търгаTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Снимано е сПървоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнениеСнимано с 15 камери, под какви ли не ъгли, с движение и зум (разбирай с оператор) чисти, професионални кадри... По- скоро на направено филмче ми прилича, отколкото на реална ситуация.
боди камери на полицията
камера на дрон , една или две
камерите на магистралата за видеонаблюдението.
никой няма да рискува здравето и живота на 'статисти' в постановъчен филм.
'Евала' на турците.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Коментар