Първоначално публикуван от Edo
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Не можах да мина ГТП-идеи,насоки,инфо
Свий
X
-
Honda XL600LM, 1987
Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003
-
Не можах да изкарам скъсаната шпилка 8 и навих в нея 6, засега държи добре и не духа. Днес минах преглед даже по-уверено от Фиестата на която отнемаше по 4-5 секунди докато светне в зелено, а при Пежака/Фиата почти веднага! Потвърждавам, че 1996 година (група 2) е по-добре за ГТП от 2007 (група 3)!Honda XL600LM, 1987
Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003
- 1 like
Коментар
-
Днес минах ГТП с камиончето Мерцедес 310 първа регистрация по документи 1993 година . Двигател атмосферен дизел 2.9 пет цилиндра редова механична ГНП . Очаквах какво ли не а си минах на газове и спирачки без забележки както винаги . Това без жокер помощ от приятел . Около Великден трябва да мина и ГТП с еспейса . Той е 2.1 ТД и с него не очаквам някакви проблеми . И той си е в нормална техническа кондиция въпреки че е производство 1996 година .Последно редактирано от sek.1; 29-03-25, 17:48.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
- 1 like
Коментар
-
И то проблеми имат най вече с газовете ако не са отмъкнали катализатора от доволно скапаното гориво главно извън големите градове където контрол по бензиностанциите на практика няма . Няма да забравя преди 15 години Еспейса ми го докараха с пълен резервоар германска нафта в Ихтиман . Насам към София на изкачването на Вакарел с лекота подминах 190 километра в час . После с уж най читавата нафта в България от ОМВ и други големи вериги с добавка на Бардал повече от 160 никъде не съм успял да вдигна с такава лекота .
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар