Здравейте, не намерих такава тема или не знам какви ключови думи да напиша, за да я намеря. Има ли тема, където се пише за мобли или съвети за почистване и прекарване на черни пътища (изоставени).
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Почистване/ прокарване на изоставен път
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Nanera Преглед на мнениеЗдравейте, не намерих такава тема или не знам какви ключови думи да напиша, за да я намеря. Има ли тема, където се пише за мобли или съвети за почистване и прекарване на черни пътища (изоставени).
Регион?
Кой иска да бъде почистено, ти, приятел, общината, КАТ, кой има нуждата?
Какъв е пътя - горски, полски, земен, асвалт, римски павета?
Някакви параметри на пътя и за какви нужди, за майки с колички, за каруци, за пешеходци, за леки коли?
Някоя и друга снимка също няма да навреди.Бъдете живи и здрави!
-
Има един черен път, който е изоставен (разбира се от неизползване), но ми се наложи да го ползвам и като се обадих на месни хора да разпитам за него ме отказаха. От една страна сега от дъждовете е много кално, а от друга ми казаха, че преди се опитвали да минават и целият бил обрасъл и е неизползваем в момента. В действителност разстоянието от точка до до точка е по-малко от 2000 метра. На мен ми се наложи да шофирам 20 километра, за да заобиколя.
Става въпрос за черен път от с. Цар Колян до с. Извор (Пловдивска област).
Та се чудех дали има ентусиасти, които биха се навили да го проверят и евентуално да го почистят.
Благодаря за отделеното време.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Nanera Преглед на мнениеЗдравейте, не намерих такава тема или не знам какви ключови думи да напиша, за да я намеря. Има ли тема, където се пише за мобли или съвети за почистване и прекарване на черни пътища (изоставени).Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
С "прежалена боя" не става ли? Аз така съм минавал между Искър и Телиш щото. Според навигацията имаше път, ама йок!
https://youtu.be/DuONppHoTsg?si=4i4bC1Nt3vEPcbeJПоследно редактирано от kameno karp; 25-05-24, 12:28.Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнение
Звучи ми познато. Не си личи много,но всъщност път има.😁
https://youtu.be/DuONppHoTsg?si=4i4bC1Nt3vEPcbeJ
Това ми навява една мисъл която четох в този форум преди години.
"Път е място от което ще мина,дом е там където дупето ми седне"
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар