Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за дуел

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покана за дуел

Оръжието - написани думи. Ако на някой му е трудно да пише, може да ползва написано от други.
    Участници - всеки, който се чувства с накърнена чест може да покани обидилия го и да си премерят думите. За резултата от дуела ще се разчита на арбитри, в случая - странични наблюдатели, просто минаващи или обикновени сеирджии. Хора без ясна представа какво точно е чест и достойнство, което впрочем се възпитава и никой не е виновен за липсата на такава, май няма какво да защитават. Нито пък биха могли да са арбитри. Ако въобще са способни на чувства, щото обикновено изпитват само едно непредизвикано - омраза.

За който не знае какво е:

https://en.wikipedia.org/wiki/Duel

Има ли навити? Петров, Петков, Песков, други?

Кому е нужно това?
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Няма ги темите в които Стотинката се изживяваше като мъж и гледай какво стана!? Превъртя. 😂
      Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

Някога това беше форум, откъдето можеха да се научат много неща (вкл. и политическата и историческата му част) Сега е място за избиване на комплекси, показване на простотия, омраза и мерене на пишки. Преди се мереха кардани и ходове.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

• Самодържец
          Самодържец коментира
          Редактиране на коментар
          Това го слушам от 10 години...

По-скоро ги няма темите, в които членовете на "клуб 4000" опитваха да заработват копейки, но не им се получаваше. От там и реване, провокации, ало другарката и подобни. Саботираха прехраната си с прекаления плам(дебилизъм, ама айде), с който се хвърляха на амбразурата.
        "Ob Arm, ob Reich, im Tode gleich“
        Русофилия: Тежка, наследствена незаразна болест, която не се лекува и от която за съжаление не се умира. Същата е дефиницията и за шизофрения.

Коментар

• u_bo
          u_bo коментира
          Редактиране на коментар
          Напротив, те победиха защото парите решават.
          Който плаща той поръчва музиката, съответно решава какво да не се свири.
          Не случайно политика не я заключиха , а я изтриха - прекалено много подредена информация вредяща на Руzzия се изнесе там.

Сто, прощавай, добре ли си!?!
        Only after the last tree has been cut down,
        Only after the last river has been poisoned,
        Only after the last fish has been caught,
        Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Кардани и ходове са си пишки с друго име. Струват пари, не само усилие и мисъл. Какво е било/беше някога е съвсем субективно. Какво се научаваше от историческата и политическата му част - съвсем. Комплексите как се избиват - не съм вещ в материята, ма знам със сигурност, че е възможно само ако си последна "инстанция", за останалите е само написани думи.
          Кому е нужно? Сър Джон

Коментар

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
            Сто, прощавай, добре ли си!?!
            Бивам
            Каниш ли ме или що?

Коментар

• сто
              сто коментира
              Редактиране на коментар
              Нищо не търся, драга ми светулко. Нищо и не ми трябва вече.Всяка нова луна и всеки изгрев са ми подарък..
              Пък кои приказки са празни - остави на другите да преценят, може ли?

И пак - ако си се почувствал засегнат на чест и достойнство, заповядай. Ще си ги мерим. Ако не знаеш какво е и с какво се яде - вземи се ограмоти малко и пак заповядай.

• blackfirefly
              blackfirefly коментира
              Редактиране на коментар
              Сто, затвори компютъра, легни си и се наспи! Утре е неделя. Хубав ден за каквото и да било.

• сто
              сто коментира
              Редактиране на коментар
              Все едно съм те викал да ми каканижеш безсмислици. Засегнат ли си? За какво?
              Напиши си или ходи у лЕво,светулко, мамина

А членовете на клуб Америка за България какво трябва ги правим , същите сте като Руzофилите

Форума беше супер като офроуд форум , технически форум - форум за взаимопомощ на всякъкви теми.
            От едно известно време поле за дърляне , незачитане и откровена омраза на инакомислещите. Както казаха колегите добре че са пътеписите иначе и аз отдавна бих дал logout за винаги и не бих ви гледал ръкоблудствата

Адмирации за закриването на тези раздели
            Прикачени файлове
            088455338две
            "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
            Джамбазов 2010г..

Коментар

• Самодържец
              Самодържец коментира
              Редактиране на коментар
              Във Форума и сега си ги има нещата за офроуд, джипове, технически теми, задават се въпроси, търсят се решения, хуманитарни акции, взаимопощ и т.н. да не изброяваме всичко. С това, че се натяква за високата посещаемост на темите за политика или война, все едно сте тръгнали да доказвате, че форума за останалото се е изчерпал. Вече веднъж е било решено форума да е отворен за всякакви различни теми, включително и "чувствителните". Няма драма в това, както и няма драма да се изтрият въпросните "чувствителни" раздели. В цялата работа, ако има нещо чак толкова занимателно, това са съвпаденията.

• Stoian Ivanov
              Stoian Ivanov коментира
              Редактиране на коментар
              Който търси нещо за офроуд, чаркове и чалъми си рови в раздела.Който си търси да си чеше пръстите и очите рови и в явно нелюбимите ти страници като политиката.Аз примерно като не гледам много от разделите да вдигам гири за закриването им ли?Защо.

• u_bo
              u_bo коментира
              Редактиране на коментар
              Викаш адмирации за цензурата и ограничаването на свободата на словото.
              А кое е следващото, което ще адмирираш?

Първоначално публикуван от Jivko Преглед на мнение
            А членовете на клуб Америка за България какво трябва ги правим , същите сте като Руzофилите

Форума беше супер като офроуд форум , технически форум - форум за взаимопомощ на всякъкви теми.
            От едно известно време поле за дърляне , незачитане и откровена омраза на инакомислещите. Както казаха колегите добре че са пътеписите иначе и аз отдавна бих дал logaut за винаги и не бих ви гледал ръкоблудствата
            Покани ги на дуел. Ако ти стиска.

Коментар

От едно известно време поле за дърляне , незачитане и откровена омраза на инакомислещите. Както казаха колегите добре че са пътеписите иначе и аз отдавна бих дал logout за винаги и не бих ви гледал ръкоблудствата

Някой ти е затворил техническата част? Някой те е бил през пръстите да надничаш в теми които те дразнят? М? Зор си си дал с някаква схемичка да станеш политически активен?!? Мноого форсинг...
              Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

• Dilyan Zagorchev
                Dilyan Zagorchev коментира
                Редактиране на коментар
                Тя руZофилията като шизофренията, затова в множествено число 😁😁😁

• Jivko
                Jivko коментира
                Редактиране на коментар
                Грешка

• Jivko
                Jivko коментира
                Редактиране на коментар
                “Пиян писах и това парче” ???
                Незнам защо излиза тук , въпро е за коментарите над твоя

Форума, като остаряла технология, бива изместван като източник на технически знания от ютуб, тикток, телеграм, фейсбук (да!) и други.
              Комшийката ми, когато си сменя слушалката на душа, гледа ютуб как става, не търси във форума, еле че знаем и как му работи търсачката.
              Дните на форума са преброени, което не значи, че той няма място в историята на интернет общностите у нас.
              Така че събитието от преди два дена е големия крив пирон, дето насила го напукаха на форума.
              Виаграта, която го дига на крака според мен са все по-редките пътеписи и... който иска да допълни кое.
              Да, можеш да научиш и прочетеш на български за някоя съвременна колица, но колко са тези теми?

Наздраве!
              Последно редактирано от p-pleven; 13-08-22, 23:26.
              Публикувайте отговор

Коментар

• Самодържец
                Самодържец коментира
                Редактиране на коментар
                Ами то нещата се поизчерпват, не може всеки ден да има нов начин за монтаж на лебедка, нито може всеки уикенд да има масово практикуване на офроуд. Ние с детето ми често ходи да си надраскаме колата и да вдигнем прахоляк, но това не е за тука, всяка седмица е едно и също. Не е впечатляващо и съвсем не е "истинския" офроуд. За него е цяла вселена от емоции, спомени и мечти, тук изпълненията биха били обект на подигравки.

• u_bo
                u_bo коментира
                Редактиране на коментар
                Има вероятност собственика на форума да е на твоето мнение. И сега просто да кешира с действията си - просто докато още може.
                Другата вероятност е да е взел 'далновидно' решение. Като това например да се атакува и превземе Киев за 3 дни
                Аз не знам кой е собственика, но ако някой знае на колко е години - това ще обясни много. Особенно ако е много близо до годините на незаменимъй дето всех периграл

...

Извинявай, ама бива ли да задам няколко тъпи въпроса?

1. Кой ти е сложил чатал на врата да четеш "ръкоблудства"?!? Че воплите малко ми приличат на тези на един чичо, който на времето силно се възмущаваше пред камера по повод Биг брадър - "Защо пускат такива гадости", ама от приказките му ставаше ясно, че следи внимателно всяко предаване ...

Ами ползвайте "дистанционното" бе!

Вдясно от всяко известие за нова публикация има бутонче "Премахни известието". Ако са ти много, отваряш само известията за теми, които те интересуват, а после другите ги премахваш вкупом.

2. По какъв начин наличието на теми за политика, плетки или преси за коса пречи да има технически теми или теми за разходки?!?

3. Кога за последен път ТИ, ама ТИ лично, пусна репортажче за офроуд разходка, пътепис или сподели с форума какво си направил по техниката?
              Дадох си труда да прегледам темите, които си пускал от 2005 насам. Може и аз нещо да съм недогледал, ама не намерих нито един разказ за разходка, за пътеписи да не говорим. По техническата част темите са по-скоро от типа "Имам проблем с ..." И да, съответен брой обяви "Продавам ..."

Т.е. като цяло - типичен профил на форумен консуматор, който на всичкото отгоре току намира кусури защо няма достатъчно "продукция" за консумиране.
              И това няма нищо общо с раздела за политика. Ти си почнал да опяваш форума още през 2009

Още от тогава си замрънкал защо хората не споделяли. Нямало какво да четеш ...

Ами за да има, някой трябва да пише. Ама никой не е длъжен никому да осигурява четиво за забавление. Ако искате във форума да има съдържание, което ви интересува, па вземете да напишете и вие по нещо!

За 17 години във форума имаш 700 публикации. Т.е. по 40-на на година. Е, ако повечето са така, как да има нещо за четене?!?

П.П. Между другото, форумът се разрастна след като администрацията възприе линия да излезе от сравнително тясната рамка на специализиран форум за офроуд.
              А опитите да се направят много тясно специализирани версии с фейс контрол на входа нямам впечатления да се увенчаха с успех ...
              Последно редактирано от Чавдар (V93); 14-08-22, 10:48.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

• Jivko
                Jivko коментира
                Редактиране на коментар
                Несъм се обръщал конкретно към никого , но явно някой се е припознал

По въпросите :

1. Никъде несъм отричал че чета раздела. Харесваше ми представената информация , разясняване на някой факти, исторически събития и т.н.
                НЕ ми харесваше отношението, обидите и назидателния “военно/дружинно и т.н. държание на някой участници

2. По никакъв - аз също съм писал и участвал в подобни теми

3. Несъм пускал теми за пътеписи защото несъм правил такива. Разходките също станаха рядкос , детето порасна , смених “стила” на ползване на джипките и т.н. Когато съм правил нещо по колите съм гледал да го споделя.

В областите в които съм компетентен съм гледал да съм полезен!!!

От един
                “Форумен консуматор”

• Чавдар (V93)
                Чавдар (V93) коментира
                Редактиране на коментар
                За тези 17 години не си виждал мерене на пишки и разправии в технически или разходкаджийски теми?!?

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
              ...Комшийката ми, когато си сменя слушалката на душа, гледа ютуб как става, не търси във форума, еле че знаем и как му работи търсачката...
              Всякакви идиоти има. Предпочитат да изгледат 1 ч. клип в йотубето, няколко пъти ако не са разбрали нещо, рекламите отделно, вместо да прочетат инструкцията на новата слушалка или да потърсят писмено (не видео) обяснение.
              Но както вече казах - идиоти всякакви. Да си губят времето както им е удобно.
              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• disko04
                disko04 коментира
                Редактиране на коментар
                Е, в упътванията нали знаеш какво пише: ако нещото не работи виж дали е включен кабела в контакта.😃
                Ама и това всъщност помага понякога.😆

• NovemberCharlie
                NovemberCharlie коментира
                Редактиране на коментар
                Пишеше да завъртя датчика. Явно ръчен джъмпстарт. То това е и единственото, което може да направиш без да разглобяваш.

• u_bo
                u_bo коментира
                Редактиране на коментар
                Именно, идиотите растат от година на година, а грамотните, които могхат да четат и да разбират прочетеното намаляват

Какво ви пречи кой какво и защо пише не разбирам,като не ви се чете не го четете БЕ. Това да се закрие,онова да се закрие…….и то във форум който си работеше и имаше за всеки по нещо. Е аз примерно 10 години в подфорум за моторите не бях влизал,а сега дебна ли дебна. Войната в Украйна как върви е ясно,а как вървеше кой ще си спомни след година ако го няма написаното. Какво ви пречи да има за всекиго по нещо или дребни душички,накърнени едни такива,нежнички та не дават да им кажеш дума на криво.

Е Чавдар ви го е написал ма няма кой да чете или като го чете му тече лигата без да разбира написаното.

По темата - Дуел,Чест и Достойнство……..и кой ги определя тия,кое е достойно за един и игричка за друг? Половината си дърпате да сте стадо и това си е,не ми харесва нещо и да се закрие,МНОГО УМНО

Давай дуела,за какво ще се дуелираме? Къде,на коя страна да останем на икономическата завеса ли? Не си научихте историята баси
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

• BENZBOSS
                BENZBOSS коментира
                Редактиране на коментар
                Скрити надежди ма и те почват да увяхват

• сто
                сто коментира
                Редактиране на коментар
                Определя ги, Бенц, възпитанието. Първите седем, дето му казват. Затова и е субективно.
                Пък дуелът е хазартен начин да си защитиш тезата и ако не се случи, поне да ти остане честта че си опитал

• BENZBOSS
                BENZBOSS коментира
                Редактиране на коментар
                Знаеш за кое изречение те коментирам

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X