Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вила "хвойна" в Априлци

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вила "хвойна" в Априлци

Здравейте! Искам да попитам някой ходил ли е във вила Хвойна в Априлци. С колегите искаме да ходим на кратка почивчица за 2 дни и си търсим подходяща къща за 12 човека, със санитарен възел във всяка стая и механа на наше разположение. Това е единственото, което намерих в района и което отговаря на тези изисквания, но никъде из нета не намирам коментари от хора, посетили вилата. Ще съм много благодарна, ако някой е ходил и сподели впечатления.

До: Вила "хвойна" в Априлци

А защо не се обадиш на Калоян коко11, който също има семеен хотел в Априлци и с механа, и да не отидете при него?

0878408939 Калоян. Вила Русчук.
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Мерси за инфото Тази я гледах в нета, но е много голяма, а ние искаме да сме сами.

Коментар

Добре, май никой там не е ходил...
        А някоя кръчма наблизичко да ми препоръчате, до която да можем да отидем вечерта пеша, защото вилата май не се намира точно в Априлци...

Коментар

Ако утре стигна до Априлци, както съм планирал, ще я потърся и ще пиша..., ако не е късно, де
          00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

време има, заминаваме края на септември, вече ми препоръчаха механа Маями, но и други предложения са добре дошли. Лошото е, че вилата май е доста далеч от заведенията и ще трябва да ходим с колите и 3-ма ще се жертват да не пият

Коментар

Открито лобирам за мини хотелчето на Коко11. Бил съм там и останах много доволен от посрещането и доброто отношение. Освен това той може и да Ви разведе на много хубави места в Балкана, да Ви резервира заведения, от хотела има прекрасен изглед към планината и до цитираната от вас механа се стига за 10 мин. спокоен пеши ход.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

И аз се присъединявам към Светльо , освен това щом сте с 3 коли няма да сте толкова малко , надали ще има много други хора при него - края на септември все пак. Ама вие си решавате.
                ПП .А какви мекици прави майка му....

Коментар

Първоначално публикуван от ивайло Преглед на мнение
                  ...
                  ПП .А какви мекици прави майка му....
                  И баница, вкусотия, при спомена започнах да преглъщам.
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

вилата вече е резервирана, платено е и капаро, и сме само 11 души, а тази, за която вие говорите е за 25. Ама като слушам за тези мекици... ще питам дали можем да дойдем на закуска

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X