Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар Наздраве 7

Свий
Това е залепена тема.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Наздраве с чашка винце! Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20251023_201611_252.jpg
Прегледи:36
Размер:386.8 КБ
ID:7013621

    Коментар


    • FREEFLYER
      FREEFLYER коментира
      Редактиране на коментар
      Е тва е чаша

  • Наздраве войводо
    На нас клиренс ни трябва , не скорост

    Коментар


    • chrichri
      chrichri коментира
      Редактиране на коментар
      Наздраве, бай'Саш!

  • Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнение
    Ако знаете това мезе колко водка пие.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_9131.jpeg
Прегледи:35
Размер:717.2 КБ
ID:7013585
    Как го правиш шкембенцето, Иво?
    RAV 4
    F650GS

    Коментар


    • chrichri
      chrichri коментира
      Редактиране на коментар
      И аз проявявам интерес.

  • Айде бе отче докато дойдеш и аз вече съм на сладолед ...наздраве
    На нас клиренс ни трябва , не скорост

    Коментар


    • FREEFLYER
      FREEFLYER коментира
      Редактиране на коментар
      мотам се напред назад

  • Първо, наздраве на всички. На шкембето съм голям фен, дали панирано, на чорба или както в случая- в масло. Първо го слагам в тенджера с вода на котлона, като заври хвърлям първата вода, изплаквам го и пак го слагам да се вари с нова вода. Вече на втората вода слагам дафинов лист, 2-3 зърна бахар и 10-15 зърна черен пипер. Варя под капак за около 2-3 часа на средна степен, зависи от жилавостта на шкембето, аз го харесвам добре сварено, проверявайте го след втория час, да не се задъвква като го хапнеш и да се топи в устата. След като се свари добре го отцеждам, нарязвам на хапки. В тиган загрявам масло, слагам нарязаното шкембе. Изчаквам да започне да се запържва и добаваям 2 скилидки ситно нарязан чесън(това е за 700г сурово шкембе, а и чесънът може да варира според вкуса). Запържвам още малко, като придобие лек златист загар слагам сол, млян черен пипер и червен пипер, но червеният пипер съвсем накрая и да се запърже леко, не да изгори, че става горчив. Добавям и суха люта чушка начукана на ситно, това е по желание, аз харесвам лютото.
    Последно редактирано от ivodianov1992; 23-10-25, 22:12.
    Ако е машина, нека бъде немска!
    XJR 1200
    ETZ 150
    Kawasaki Ninja ZX10R

    Коментар


    • Ето ме и мен. Зациклих с едни служебни вечери....
      Наздраве!
      В миналото ще остане, каквито сме били...

      Коментар


      • Добро утро!
        За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
        0878 79 20 61 Борис

        Коментар


        • Добро утро !
          На нас клиренс ни трябва , не скорост

          Коментар


          • Добро утро!
            RAV 4
            F650GS

            Коментар


            • Добро да е!
              В миналото ще остане, каквито сме били...

              Коментар


              • Наздраве с обедната!
                За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                0878 79 20 61 Борис

                Коментар


                • Ракиено време е ...наздраве
                  На нас клиренс ни трябва , не скорост

                  Коментар


                  • Наздраве и от мен!
                    За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                    0878 79 20 61 Борис

                    Коментар


                    • Наздраве Борка
                      На нас клиренс ни трябва , не скорост

                      Коментар


                      • gabocvet
                        gabocvet коментира
                        Редактиране на коментар
                        Наздраве бате Сашо!

                    • Тази вечер съм си у нашата кръчма. Щото жипката ми е в бокса
                      Но пък одеве отскочих за половин час до горичката за сърнелки и въпреки късният час,
                      напълних половин чанта.
                      Та сега съм на виски и чакам панирани сърнели, а сума ти народ е на нощна офф-разходка.

                      Наздраве!
                      В миналото ще остане, каквито сме били...

                      Коментар


                      • gabocvet
                        gabocvet коментира
                        Редактиране на коментар
                        Наздраве Гъбоберачо!

                    Активност за темата

                    Свий

                    Тук са 37 потребители онлайн. 1 потребители и 36 гости.

                    Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

                    Зареждам...
                    X