И аз до скоро бях студент, но вече съм дъртак. Наздраве с един бакър вино
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар Наздраве 7
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
-
Аз пък още си се чувствам като беден студент с очила! Да отбележим този празник!
Днес, накъдето и да тръгна, все мили хора насреща!
Три петлитровки с червено вино и едно Балантайнсче...
Ще се пропия...
Наздраве!В миналото ще остане, каквито сме били...
Коментар
-
Как ме съгласи с една дума.....
Сигурно затова ми викат Емо Съгласния...
Наздраве!В миналото ще остане, каквито сме били...
Коментар
-
Айде и аз да се появя. Днес 2 повода за банкет - та съм си налял Джеймисън - няколко пъти.
След 10години работа с една куриерска фирма за лошо или добро приключихме взаимоотношения, бях основен изпълнител за града и региона....
Вторият повод за банкет си е студентския празник - имам една магистратура семестриално завършена без държавен изпит, та си има повод за празник
Наздраве!RAV 4
F650GS
Коментар
-
Първоначално публикуван от FREEFLYER Преглед на мнениеАйде и аз да се появя. Днес 2 повода за банкет - та съм си налял Джеймисън - няколко пъти.
След 10години работа с една куриерска фирма за лошо или добро приключихме взаимоотношения, бях основен изпълнител за града и региона....
Вторият повод за банкет си е студентския празник - имам една магистратура семестриално завършена без държавен изпит, та си има повод за празник
Наздраве!
Наздраве отче!
В миналото ще остане, каквито сме били...
Коментар
-
Напоследък нещата не вървяха добре, мислех да договаряме заплащането, а те ми спряха единия камион, аз пък за сметка на това спрях другия и се стигна до раздяла. Тъпото е, че никой от по-високо управленско ниво не се заинтересува защо се случва това.
Имам си друго занимание което в момента се движи доста добре (да не чуе дявол), а и имам един проект, който не съм го задвижил заради куриерската фирма.
Е студент съм де, нали поради тази причина си налях вискенце
Наздраве!RAV 4
F650GS
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар