Наздраве с Троянска стара сливова ракия, над 25 годишна , аз съм голям ценител на хубавата ракия, но тази 25 годишна сливова ракия, направо ме шашна със страхотния си богат и благ вкус, не съм мислил че мога да вкуся толкова хубава ракия, горещо я препоръчвам да я дегустирате при първа възможност и непременно да се пие при стайна температура, никакво изстудяване, за да му се усетят всичките аромати гъделичкащи сетивата, наздраве
От много време съм искал да опитам такава ракия, поръчах я директно от Троянския винпром, удоволствието за една бутилка 500 мл. ми излезе 100 лева, но след като я опитах не съжалявам нито за миг, струва си всяка стотинка, наздраве
Наздраве с Троянска стара сливова ракия, над 25 годишна , аз съм голям ценител на хубавата ракия, но тази 25 годишна сливова ракия, направо ме шашна със страхотния си богат и благ вкус, не съм мислил че мога да вкуся толкова хубава ракия, горещо я препоръчвам да я дегустирате при първа възможност и непременно да се пие при стайна температура, никакво изстудяване, за да му се усетят всичките аромати гъделичкащи сетивата, наздраве
Я имам у дома 24 годишна мое производство
Наздраве!
Хахах, нямам нищо против. Пък и уговорката за сбирката още е в сила, само трябва дата.
Мястото ще го уточним тук, но ще го пазим в тайна от Колето, че ....
Чшш, помещика, тука ако ,че е кръчма , няма да говорим за политика. Разбирам, че Карпатите са ти на сърце (заради мечките) ,ма да си имаме уважението ! Аз не съм никакъв фил, болшевикофоб съм ! А виЙ (от чернооката) се държите като първи болшевики !
Коментар