Аз си го правя. Купувам месо от един колега, който гледа животни. На 15кг телешки шол слагам 10 кг свински бут. Меля на 6мм решетка. Подправки - Сол, захар, черен пипер, кимион. За около 20 дни са готови на терасата. После вакуумирам в пликове и във фризера. Снощи на гостите извадих от по - минало годишните. Тоест са стоели във фризера над 15 месеца - не можеш да кажеш, че са били замразявани. Като прясно изсушени са. Купешките колбаси ги развалиха доста последните години. Само тези на ЕЛКО горе долу стават.
Добър ден. Чакам един другар да дойде и да обсъдим един проект. Сипах си една ракийка извадих едно парче бахур -вчера го правихме с жената-.и кисело зеле. Наздраве.
Коментар