Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трябва ми някой модератор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Трябва ми някой модератор

Има проблем с акаунта ми,защото при повечето опции във форума ми излиза това
    tyrboman, вие нямате право на достъп до тази страница. Причините за това е възможно да бъдат:
    и от долу трите причини ... да не ги пействам и тях.Дори във секцията със съобщенията не мога да вляза ...

До: Трябва ми някой модератор

Трябва Ви малко четене на правилата на форума.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от tyrboman Преглед на мнение
      Има проблем с акаунта ми,защото при повечето опции във форума ми излиза това
      tyrboman, вие нямате право на достъп до тази страница. Причините за това е възможно да бъдат:
      и от долу трите причини ... да не ги пействам и тях.Дори във секцията със съобщенията не мога да вляза ...
      Чакай бе пич, ти още не си пуснал първия пост във форума и искаш всичко да ти е отключено, неможе така, трябва да си го заслужиш
      Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
      [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

Опции,съобщения-след 20-тата публикация.Правилата за участие е полезно да не се четат в диагонал.

Коментар

Вчера имам един пуснат пост.Не мога обаче да се оправя с форума,че да намеря (ако има къде да видя) последните постове,които съм направил
          А и да не е това трябва да чакам 2 дни така ли?

Коментар

Вчера имам един пуснат пост.Не мога обаче да се оправя с форума,че да намеря (ако има къде да видя) последните постове,които съм направил
            А и да не е това трябва да чакам 2 дни така ли?
            Думам по-кротичко за "добре дошъл"...
            Мненията,както виждаш,се одобряват своевременно.От вчера прописа-как се присети,че ще чакаш два дена...?!
            Ако първото мнение е било в разрез с правилата,е премахнато и не се брои.

Коментар

С никакви правила не е в разрез,а и не виждам в какъв смисъл ко даваш това по леко,като аз просто не съм наясо с нещата и просто питам.Правилата ги видях,но все още имам нясноти.
              Просто искам да намеря една карта на Европа за един Garmin тука ... не виждам кое правило съм нарушил ...
              С тия групи на активни и регистрирани потребители малко дискриминиращо ми се струва,но както и да е ...

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                Трябва Ви малко четене на правилата на форума.
                Този пост прочете ли го,"колега"?!Целият,барабар с цитата?!

С никакви правила не е в разрез,а и не виждам в какъв смисъл ко даваш това по леко,като аз просто не съм наясо с нещата и просто питам.Правилата ги видях,но все още имам нясноти.
                Просто искам да намеря една карта на Европа за един Garmin тука ... не виждам кое правило съм нарушил ...
                С тия групи на активни и регистрирани потребители малко дискриминиращо ми се струва,но както и да е ...
                Като тук се чувстваш дискриминиран и пресиран неоснователно-Гугъла те чака!Тук-"...така мрели,така ги ровили..."!

Коментар

Да прочетох го и то няколко пъти.Добре,оставете тия правила на страна.Просто искам да пусна мнение в тема за да намеря някой да ми помогне,че тая вечер най късно трябва да имам картата иначе после ще е късно.
                  Нали сте модератор,може ли да ми помогнете с еднйа референция колкото да си свърша работата?
                  Нито ще спамя,нито ще обиждам някого ... нито и съм го правил в живота си в някой форум така,че този няма да е първият!

Коментар

Да прочетох го и то няколко пъти.Добре,оставете тия правила на страна.Просто искам да пусна мнение в тема за да намеря някой да ми помогне,че тая вечер най късно трябва да имам картата иначе после ще е късно.
                    Нали сте модератор,може ли да ми помогнете с еднйа референция колкото да си свърша работата?
                    Нито ще спамя,нито ще обиждам някого ... нито и съм го правил в живота си в някой форум така,че този няма да е първият!
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=95
                    Успех,за да референтирам някого,трябва най-малко бегло да го познавам,за да си заложа името...
                    п.п.-в този раздел и в "Разкази,случки,хумор и т.н." брояча за мнения не работи...

Коментар

Това за мен няма никакво значение,не съм целял да си правя фълшиви постове ... просто ... явно нямате желание,а не че не ме познавате
                      Приятен ден

Коментар

Благодаря!
                        Посочил съм линк с интересуващата Ви материя!
                        Лек ден!

Коментар

Здравейте tyrboman,

Аз ви изтрих коментарът, защото не беше в правилната тема...Все пак трябва да има някаква подреденост, а не всеки да пише където каквото му се иска. Не съм искал да се заяждам или да се възприема така. Пробвайте отново в тази част на форума като създадете своя тема. Ето един пример:

Име на темата:
                          > Търся карта на....

В коментарът:
                          > Здравейте,

Можете ли да ми посочите от къде мога да си сваля карта на Garmin за .... и да ми помогнете с нейната инсталацията в GPS-а.

Благодаря за отговорите,
                          tyrboman

П.П.: Ето http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...659#post826659

Поздрави,
                          астерикс
                          Последно редактирано от asterix85; 20-08-09, 15:25.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X