Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Щастието е в нашите ръце

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Щастието е в нашите ръце

Щастието може да бъде уловено в ръце, дори само в една ръка, повече подробности и мъдрости в тази ПРЕПРАТКА

Тази тема е пусната не за да провокира, а за да сподели твърденията на автора за безспорната полезност в обществото на осъзнаване на тази проблематика.

Фактически погледното е трудно да се докаже масовост на този начин на търсене на щастие но посредством различни псведнонаучни методики може да се спекулира.

Понеже автора на темата не обича да спекулира и да провокира, той любезно приканва всеки заинтересован да се запознае с по-горе цитираната публикация и по желание и според възможностите да изложи своето мнение и разбриания по темата, така ще се получи страхотна дискусия с почти астрономическа полезност ... за автора и форума, разбира се.
    Бъдете живи и здрави!

Кафе, без кофеин, бира без алкохол, екокожа, електрички - все стъпки към гумената жена. Не мастурбация - диверсификация е необходима
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

• BatGeorgeone
      BatGeorgeone коментира
      Редактиране на коментар
      Следва... но още събирам материали за следващата тема за позитивния ефект на лубрикантите при опитите за забременяване между двама или повече индивида с мъжки хромозоми.

Имам наложена квота от кралицата ми да надмина прибалтийския трол в количеството безмислени публикации тук

• Ясен
      Ясен коментира
      Редактиране на коментар
      Специално за да те дразня ще си купя електрическа кола.

Не можеш да го надминеш, но може да се пробваш. Пускаш далеч по-смислени публикации.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
      Кафе, без кофеин, бира без алкохол, екокожа, електрички - все стъпки към гумената жена. Не мастурбация - диверсификация е необходима
      Даа, явно не си фен на това новото, дето му викат Мета вселена.
      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
        Не можеш да го надминеш, но може да се пробваш. Пускаш далеч по-смислени публикации.
        Както поясних, той пуска САМО публикации, цитати и ликове защото не е способен да опише какво мисли, не е способен да обясни и елементарни неща на разбираем език, не е способен да предложи издържани безпорни аргументи и/или факти, не е способен да изложи една теза, да въведе в нея собствени твърдения защитени с нещо си и не е способен да убеди никому в нещо, което читателя да не е вече убеден, с други думи в нашето село ги наричаме фитилджии такива хора, хора заглушаващи ефира говорейки много но не казващи нищо.

Ако аз имах квота спусната ми от 77'ма Бригада, нещата щяха да изглеждат другояче, но аз нямам цел да служа на този ли онзи, аз служа единствено на собствените си цели.

Виж при Учителя, нещата са с друга мотивация, за това и подхода му е такъв специфичен, а и реално или толкова си може в тази област или за толкова можене му плащат
        Последно редактирано от BatGeorgeone; 10-01-22, 13:47.
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

BatGeorgeone коментира
          Днес, 11:45
          Имам наложена квота от кралицата ми да надмина прибалтийския трол в количеството безмислени публикации тук

М@мк@ му. Даже в кемтрейлса за капиталистите са забъркали някакви по- първокачествени вещества. Пак дискриминация
          And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

• BatGeorgeone
            BatGeorgeone коментира
            Редактиране на коментар
            Бате, аз съм на два часа каране от Портън Даун, виж питай учителя какво им дават в Прибалтика, тука в ДъждоЛандия от към химията сме на топ ниво

Сегашните научни открития, предмет на темата, бяха вплетени в спонтанен народен девиз преди време, а именно : " Слънце, въздух онанизъм - здрав и бодър организъм " - и ний сме дали нещо на света, а, ама ха !
          ILLEGITIMI NON CARBORUNDUM

Коментар

Нямам нищо против темата и нейния автор, но защо е в "Политика...." Метафора или грешка?
            Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

• Ясен
              Ясен коментира
              Редактиране на коментар
              Всичко е поправимо!

• BatGeorgeone
              BatGeorgeone коментира
              Редактиране на коментар
              Метафора беше, исках да видя до къде ще стигне гьонсуратлъка у едни колеги и толерантноста у други колеги со зелени никове

Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение
            Нямам нищо против темата и нейния автор, но защо е в "Политика...." Метафора или грешка?
            За сметка на това темата "Стани роб и ще бъдеш свободен" изчезна ?
            Излиза ми само в профила - "последни мнения".
            "Невидима тема", отваряща се само за вече писалите в нея ?
            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

• p-pleven
              p-pleven коментира
              Редактиране на коментар
              Ная пълно щастие, освен ако не е в ръцете ти

• old tramp
              old tramp коментира
              Редактиране на коментар
              Точно ти ли друже, питаш "защо" ? Та ние двамата бяхме най-бичуваните роби, но свободата се дава даром познай...кому ?

• BatGeorgeone
              BatGeorgeone коментира
              Редактиране на коментар
              Споко, вижда се нормално, дори е индексирана от ботовете на търсачките.

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
            Щастието може да бъде уловено в ръце, дори само в една ръка, .....
            Друг път.
            Нито се лови, нито се култивира, нито има рецепта да си го сготвиш. Не се продава, не се заема, не расте по дърветата, не е и сладко или солено, както рецепторите на всички еднозначно приемат това.
            Освен ако автора не е на мнение, че три-пет секунди оргазъм са щастието. Ако е така - да се хваща в ръце. Или в една ръка, все тая.

Коментар

Хубава, провокативна тема и тъкмо навреме. Оригиналът не стига за всички, та требе сурогат някакъв, нещо като съвременно неомалтусианство...@екията е достъпна за всички, адресата ѝ не. Това е дереджето, с две думи...
              ILLEGITIMI NON CARBORUNDUM

Коментар

Я? Едно време беше:
                По-добре млад и надежден ч@кидж@я, отколкото прост еб@ч!
                При жените не съм запознат.
                Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X