Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Доставка от Русия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Доставка от Русия

Знаете ли фирма от типа на гъбките, която да предлага доставка от Русия?

Харесал съм си няколко неща от един руски сайт, но доставят само в Русия, Беларус и Казахстан.
    Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
    Знаете ли фирма от типа на гъбките, която да предлага доставка от Русия?

Харесал съм си няколко неща от един руски сайт, но доставят само в Русия, Беларус и Казахстан.
    Ибей при мен в Англия доставя от Русия и Украина, а в БГ имате фирми, които редовно носят до БГ.

Разни колеги тука от форума си купуват патрондаши и т.н. от Русия, през Англия и после до БГ.
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Как става тая врътка? В смисъл, ако стоката я няма обявена в самия ибей?

Коментар

Номерът е да дадеш англииският или немски (препоръчелно защото гъбите не работят вече с GB, за разлика от други) адрес на руснаците които се предполага че пращат за там. Това е по мойте разбирания.
        Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Аха, сега схванах.

Проблема че конкретно тия доставят само до Русия, Беларус или Казахстан.

Коментар

Има някаква популярна врътка в Русия - когато някой поръча нещо за ЕС го пращат от Хелзинки. Ама не знам как става.

Коментар

И аз не знам как става, но е логично, защото Финландия е единствената що-годе приятелска държава, която

1. Има граница с руснаците. Дълга граница.
              2. Има свободно движение с ЕС.

Аз преди няколко години имах желание за едни неща, но докато намеря как и най-вече кой, основанието отпадна. Има някакъв начин през някакви варненци, но схемата май е доста сива и аз загубих интерес.

Коментар

Е, продължаваме промян... Пфу, продължавам да търся де.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X