Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Следят ли ни?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Хм, що си не пиете домашната ракия и не си хапвате домашните мезета...
    HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

• p-pleven
      p-pleven коментира
      Редактиране на коментар
      Кви гаджета? Проблема е належащ, когато става дума за комшийки. Но ако комшията е от модела "щo не си пиеш пиенето", може да се бъгне системата и да се реши "проблема" "легално": буташ на кошията кило ракия и парче сланина (може и един хляб, ако е свестен) и се разбирате за графика на комшийката - кой, кога и къде.

Елементарно!
      Последно редактирано от p-pleven; 31-12-21, 07:54.

• Alexr
      Alexr коментира
      Редактиране на коментар
      Защото пропагандата ме залива с информация колко е вредна ракията и мезетата, които най-обичам към нея. Обясняват ми, че било много по-здравословно ако пафна един качак от някакъв странен бурен и да карам на соеви кълнове. Даже ме приканва да се включа в борбата за легализацията на този странен бурен, щото световната конспирация го била забранила за да ни е гадно, а не защото отключва шизофрении, например.

• p-pleven
      p-pleven коментира
      Редактиране на коментар
      Сещам се, имах един колега от Германия, който пафкаше бурена по медицинско предписание (имаше някакви нервни тикове). Та човека си беше освен нуждаещ се, а и голям любител.
      Помня, бачкаме на обекта... нещо се беше закучило... И в един момент нещата потръгват. колегата толкова се изкефя, че тръгва да ме черпи с безценния масур, даже го свива по-дебелко... хаха... Самоче аз нали съм балък и не познавам тия удоволствия и му отказах...

Колегата си пафкаше пред полицаите и те в началото спичаха, докато не се научиха, че е "нуждаещ се" ...

Марко, от Германия, ако чуеш някой път.

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Само по маска и шапка лицевото разпознаване работи, това от опит. Вероятно работи и с очила, особено за разни служби.
    Отдавна (поне 5-6 години) за разпознаването на човеци НЕ се разчита само на лице, походката е над 80-90% и като добавиш ръст(телесни размери) и няколко други параметъра и доближава 100% вероятност.

Обикновенна маска не може да скрие достатъчно, или по-скоро обикновенната маска предоставя достатъчно данни за да може AI да хване достатъчно точки за разпознаване и когато се комбинират с други данни и стават нещата. За това който се крие слага други неща на главата си и не, че не го разпознават НО няма достатъчно категорични данни за да бъде осъден, поне за сега заради това им се разминава на повечето китайци и семити с прикрити лица.
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Така е, но когато се обсъжда "лицево разпознаване" е логично, че другите параметри като ръст тегло, походка, облекло и т.н. не участват. Ако участват, няма да е лицево...
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• BatGeorgeone
        BatGeorgeone коментира
        Редактиране на коментар
        Други параметри винаги има, освен ако не си много хитър, дисциплиниран и параноичен дръг лорд, например:
        бисквитки
        геолокация
        ИМЕИ
        абонатен/телефонен номер
        лист с контакти
        времеви патерни
        лични данни от телеком доставчика и т.н.

• p-pleven
        p-pleven коментира
        Редактиране на коментар
        сички изброени неща лесно се манипулират или подменят
        китаеца отключи Айфон със силиконов отпечатък на пръст.... и т.н.
        няма ли забоден чип някъде в телесата, на дълбоко...

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X