Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Продажба на сайт за недвижими имоти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Продажба на сайт за недвижими имоти

Здравейте, колеги!

Преди години имах идеята да се занимавам с недвижими имоти. Имах желание да вляза на пазара с нещо различно като идея, в която идея, според мен, има надежда. След което разбрах, че нямам толкова голямо желание да разработвам тази идея и реших да я остава настрана, докато разбера, какво да правя.

Преди няколко години създадох, чрез външна фирма за изработка на сайтове, един сайт за недвижими имоти. Сайтът е изцяло написан за мен на php (по спомен) и не са използвани никакви готови модули.

Някой има ли идея, къде мога да го пусна да се продава този сайт?

Благодаря и Весели Празници!

в групите и форумите за недвижими имоти

Коментар

• c0dy^
      c0dy^ коментира
      Редактиране на коментар
      Мислих си го, но по-скоро ми се струва, че ще го приемат като "конкуренция".

Според мен трудно ще го продадеш, освен ако не е разработен и действащ. И това че е правен специално за теб е по-скоро негатив за купувача, когато го продаваш, точно колкото е позитив за теб, ако го ползваш.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• c0dy^
      c0dy^ коментира
      Редактиране на коментар
      И аз мисля, че трудно ще го продам, но все пак ми се иска да пробвам. За момента нямам намерение да го разработвам.

Пусни го на лични, ако е online, за да ти дам съвет. Инак - predpriemach, FB(групи), kpd.bg...

;-)
    Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
    нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

Коментар

• c0dy^
      c0dy^ коментира
      Редактиране на коментар
      Вчера е бил последният ден за плащане на домейна и в момента е спрян. Тези дни ще го платя и като пуснат сайта, ще пусна и линк на ЛС.

• c0dy^
      c0dy^ коментира
      Редактиране на коментар
      Пуснах линк на ЛС.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X