Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо когато те ваксинират ,не допускат да си Кръводарител ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Защо когато те ваксинират ,не допускат да си Кръводарител ?

Някой знае ли защо когато те ваксинират ,не допускат си Кръводарител ?

Познат търсеше кръводарители и се сблъска с този проблем.

Та си мисля какво ще стане когато всички се ваксинират?
    Ще умират хора поради липса на кръв ли?

Моля някой вещ по въпроса от да се прознесе.

Всичко което човек иска и търси през целия си живот е :
    Място и хора към които да принадлежи ...

Не вярвам всички да се ваксинират. Споко.
    HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

Ако наистина е така въпросът е резонен.
      Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от dimkaraganchev Преглед на мнение
        Не вярвам всички да се ваксинират. Споко.
        Така е, но не всички са кръводарители, и не всички са подходящи за такива.
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Скоро ще забранят и секса... Само за ваксинирани де! Да не би на някой да му се роди динозавърче...
          Only after the last tree has been cut down,
          Only after the last river has been poisoned,
          Only after the last fish has been caught,
          Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
            Така е, но не всички са кръводарители, и не всички са подходящи за такива.
            Твърде малко са тези.
            HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев Преглед на мнение
              Някой знае ли защо когато те ваксинират ,не допускат си Кръводарител ?

..
              Малко като да е неточна информацията

От официален източник чета за "отлагане", а не за забрана

Между другото, същото важи и за преболедували от ковид. Даже с по-дълъг срок на отлагането.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Без да съм спец, просто разсъждавам логично...
                Ако някой се нуждае от кръв, то той е относително сериозно болен.
                Ваксините, от друга страна, не е препоръчително да се слагат на болни хора, защото това може да им навреди.
                Като съберем двете неща, е близко до акъла защо не е добре кръв от скороваксиниран, да се прелива на сериозно болни хора. Защото това би било еквивалент на ваксиниране на болния, който се нуждае от кръв.
                Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Пичуви, в петък давах кръв. Не се касае конкретно за куронавируса, а за всякакви въкцини. И е нормално, винаги е било така. Просто сега се ваксинираме против навируса . Не правете драма от това, дарявайте,ако можете . Друг е въпроса,че за да дариш кръв, трябва да си дебил...Толкова е добра системата, ебем ти заеби....
                  Забравих, ако сте татуиран батка, курвентия със срамни болести, туберколозен, чувствайте се дискриминирани .
                  Последно редактирано от бат'Марто; 20-12-21, 23:01.
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

• Juiced
                    Juiced коментира
                    Редактиране на коментар
                    И хората пиещи лекарства при хипертония...

• bullet_pk
                    bullet_pk коментира
                    Редактиране на коментар
                    Това не е вярно! Точно преди година дарявах кръв, а пия лекарства за кръвно. Казах им. Попитаха какви са лекарствата и казаха, че не е проблем. Вероятно има лекарства при които не може да се дарява кръв, но не всички.

Преди пет дена давах кръв и съм ваксиниран нямаше проблем. Един чул друг му казал и така само глупости дърдорите. Не се бойте всички сме гости

Коментар

Условието е да са минали два месеца, от каквато и да е ваксинация.
                    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Началото на ноември давах кръв, автоматично ми излезе датата на ваксинацията на бележката. Нямаше проблем.

Коментар

На мен също ми се наложи да дарявам кръв във ВМА. Не ме допуснаха , защото се бях ваксинирал преди по-малко от месец. Медицинската сестра ми обясни ,че може да дойда и да даря кръв когато е минал един месец. Което си е напълно резонно за всяка ваксинация. Да му наблъскат на болния кръв с три вида ваксини и да чакат да се оправи )

Коментар

Няма конспирация, просто предпазливост и грижа за болните
                          Ваксината създава антигени, с който имунната система се обучава и създава антитела. Голямото количество антиген ще предизвика имунен отговор, който често е нежелан и опасен при много пациенти, трансплантации, раково .... Антителата не са проблем дори са добре

Коментар

Още една грижа им се струпа на главата на Антиваксърите

Току виж ако закъсат , може да им влеят Чипирана кръв.
                            Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

• bullet_pk
                              bullet_pk коментира
                              Редактиране на коментар
                              Е, нали за това има дечипизатори! Само, че българските са менте - проста лепенка за балъци. Докато руските са оригиналът. Те имат лампички, светкат и мигат. Разбира се струват едни 250 лв, но те са нищо, за твърдо вярващите в световната конспирация на чичко Бил

• BENZBOSS
                              BENZBOSS коментира
                              Редактиране на коментар
                              Закършихме го значи

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X