Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фермата на боко или защо Абсурдистан, през погледа на един толуп...?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от old tramp Преглед на мнение

Аз ти отговорих подобаващо на "добронамерената" квалификация, а ти потвърди отговора ми с настоящия си пост. Този поздрав е за теб щом си си намерил пътя =>https://www.youtube.com/watch?v=wn78gkYKpK8 , разбрал всичко и добронамерен към стар скитник
    Я ! Ама Пламене , ти ли си бил това ?!
    ( стария tramp имам предвид )
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение

Я ! Ама Пламене , ти ли си бил това ?!
      ( стария tramp имам предвид )

И аз до сега слушам парчетата- разкошна поезия, чудесно изпълнение, ама Пламен мисля, че почина…
      08седемшест5едно513четири

Коментар

• old tramp
        old tramp коментира
        Редактиране на коментар
        Ето тази песен казва всичко за Пламен : талант, богата душевност и тъгата от невъзможността да ги съчетаеш в един живот изтлял във "фермата" на нашата обреченост, защото живота е кратък, но се опитаха, и почти успяха да откраднат голяма част от него, за жалост. Може да се приеме и за епитафия, според мен.
        Заповядай :https://www.youtube.com/watch?v=rXkPgbFDuf0

Първоначално публикуван от Валентин Стоилов Преглед на мнение

И аз до сега слушам парчетата- разкошна поезия, чудесно изпълнение, ама Пламен мисля, че почина…
      И с двамата бяхме приятели, а с единият и съученици. Разкошни момчета, талантливи и много човечни. Светла ѝм памет ! Вероятно пак топлят душите в един по-добър свят. Дано !

П.С. Днес се навършват точно 10 години от смъртта на Пламен. Почивай в мир, приятелю !
      Последно редактирано от old tramp; 18-12-21, 19:47.
      ILLEGITIMI NON CARBORUNDUM

Коментар

Продължавай да посочваш кочината, чета с кеф , в началото бях с тях като го разбирай в прав текст, обаче когато тиквоглавия каза че магаре да сложи-магаре ще изберат получих перетонит ( преобръщане на червата)

Коментар

• deyan_h
          deyan_h коментира
          Редактиране на коментар
          перЕтонит ... )) яко.

Хубавото на мед. номенклатура е, че строго се стандартизира... -ИТ " -itis" означава възпаление, някъде... )) ако може да ми обЯсниш къде перЕ? )) ммм?

• old tramp
          old tramp коментира
          Редактиране на коментар
          deyan_h коментира
          Днес, 00:54

Е, ти ся -видя едноок между слепите и с чиста аптекарска ръчица бързаш да му го извадиш, гаче не видиш гуреливия циклоп, макар и терминален, как злобно Му святка фара, докато строява батальона от калинки под вимпел от прани гащи, гордо веейки се над цитаделата Му увенчана със скрижала: " Простащината прави силата" а ти да посягаш на единствената светулка между тях Немой така.

Ощееее

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X