Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Периодични доставки от САЩ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Периодични доставки от САЩ

Здравейте, колеги!

Има ли човек от форума или негов близък познат, който периодично внася разни неща от САЩ?

Набелязал съм си разни неща за колата - калници, подкалници, брони и други, които бих искал евентуално да поръчам.

Намерих разни сайтове, които ми обявиха по техния клакулатор сума за транспорта, доста по-голяма от стойността на продукта, който закупувам.

Ако имате разни други идеи - споделете.

Благодаря!

На дядо Владо щерката Рая. Звънни му на него за координати.
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

• c0dy^
      c0dy^ коментира
      Редактиране на коментар
      Благодаря! Тези дни ще гледам да се свържа с него.

Първоначално публикуван от c0dy^ Преглед на мнение
    Здравейте, колеги!

Има ли човек от форума или негов близък познат, който периодично внася разни неща от САЩ?

Набелязал съм си разни неща за колата - калници, подкалници, брони и други, които бих искал евентуално да поръчам.

Намерих разни сайтове, които ми обявиха по техния клакулатор сума за транспорта, доста по-голяма от стойността на продукта, който закупувам.

Ако имате разни други идеи - споделете.

Благодаря!

Освен че те натоварят за транспорта , в мига в които видят че деливерито е за адрес извън Америка , обикновено вътре слагат наи големите лаина, ако не ти харесва какво ще правиш .... ще го върнеш ли , ще ги осъдиш ....?

Коментар

• c0dy^
      c0dy^ коментира
      Редактиране на коментар
      Да, това е другия кофти момент. Най-чистият вариант е чрез човек в Америка, но все пак си мисля, че някоя голяма фирма едва ли би направила такова нещо. Все си мисля, че американците не са с такива мисли. Но пък не се знае.

• дядо владо
      дядо владо коментира
      Редактиране на коментар
      Това пък как го реши🙄

Имам такъв човек, но му знам само фейсакаунт и може би мейл някъде. Достави ми 2 калника за пикапа за седмица. той си има фирма там и живее там.
    Иначе, ако искаш сам да си ги намираш, съм ползвал една бургаска фирма, която и даваш линка и тя ти ги доставя до врата в Бг. И те имат хора и адрес в САЩ

Коментар

• c0dy^
      c0dy^ коментира
      Редактиране на коментар
      Аз за момента съм ги намерил в един сайт. Идеята ми е да дам линковете, те да ги поръчат при тях и после да ги изпратят към мен. Горе-долу така ги виждам нещата. Ако е удобно, ще помоля за координати. Благодаря!

човека с калниците е Axel Zaimov, търси го във фейса, не му намирам мейла.

а фирмата, която съм ползвал последно през 2019, по препоръки от тук е

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:delivery.JPG
Прегледи:253
Размер:33.6 КБ
ID:6799812

Коментар

• c0dy^
      c0dy^ коментира
      Редактиране на коментар
      Благодаря!

• IvanIvanovi
      IvanIvanovi коментира
      Редактиране на коментар
      за едрогабаритни части задължително се свържи с Аксел, той живее там и това му е част от бизнеса - доставки до БГ. Може да намери и по-добри цени

• skitnik
      skitnik коментира
      Редактиране на коментар
      Деливъри шопа бяха супер в началото. После взеха да шикалкавят, а накрая да лъжат. Последно се получаваше към 40% надценка от първоначалната цена.

Първоначално публикуван от brpi Преглед на мнение

Освен че те натоварят за транспорта , в мига в които видят че деливерито е за адрес извън Америка , обикновено вътре слагат наи големите лаина, ако не ти харесва какво ще правиш .... ще го върнеш ли , ще ги осъдиш ....?
    Заявяваш return, пращат ти етикет за безплатен обратен шипинг, носиш го на куриера, връщаш стоката и после ти възстановяват сумата.

Поне Рокауто правят така.

Три пъти съм правил рекламация и не съм имал проблем. Първия път ми пратиха замяна в момента, в който им пратих тракинг номера за връщането, втория път върнаха парите без изобщо да искат връщане на нефелния чарк, а третия път си получих парите на 2я ден след като чаркът беше доставен обратно.

Първата рекламация беше за нещо, което се развали седмица - две след като беше монтирано. Втората - за част, която уж била рециклирана, но рециклирането е било сведено до пребоядисване. Третата - за част, от която липсваше нещо (нечия крадлива ръчица беше пипала в склада).

Неприятният момент е, че се губи време.

Но при всички положения - доста по-безпроблемно, отколкото да правиш рекламация тук на място на БГ фирма.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Това е много полезна и за мен тема. Защото доста пари съм дал за транспорт от САЩ и по митници.

Моля да споделите как се формира цената за транспорт -тегло или обем, за колко време пристига и колко ще ми струва да ми докарат автомобил или мотоциклет.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X