Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Президентът ни отмаря...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Президентът ни отмаря...

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
    Да не забравяме ролята, което "шоуто" на Славчо изигра при избирането на Първанов за Президент....
    Който и да е на този пост, въпреки липсата на правомощия и реална власт, винаги ще е в устата на хората - демек, на нас...
    Та за една такава представителна личност т.н. PR е най-важното...
    Да си сменя некадърните PR-и.
    А иначе от първа ръка съм чувал, че е свестен човека, доколкото въобще в политиката у нас има такива...
    Най-високопоставената личност в държавата, независимо от нивото на лична култура, трябва да има безупречно поведение. И затова си има платени хора в екипа, да го съветват.
    Аз си бъркам в носа и затова не кандидатствам за президент.
    И, понеже съм голяма драка по такива теми, си позволих следното: Когато Путин беше президент и приемаше в резиденцията си в Сочи (Бочаров Ручей, мисля) чуждестранни величия, на бюрото - явно непипано от времената на Хрущов и Брежнев, в кутията за моливи стърчеше ножица за...хартия. Само че откъм ръкохватката ножицата имаше характерните кръгче и "ушенце" на ножица за подстригване!...

Написах бележка до сайта на президентството. Тихомълком беше премахната и ножичката и ножа за хартия (как бы чего не вышло...)
    Вчера, когато Меркел беше в Сочи, въобще не се видяха ни кутия, ни моливи.

Още. В Кремъл - пак в приемна зала - има съвременно зидана камина от бели огнеупорни тухли.

1.Бяла-белиничка, камината никога не е била палена!
    2."Дизайнът" не подхожда и на най-простата селска печка-камина.

Ей такива малки камъчета обръщат каруцата. Когато стане въпрос за имидж.

Има и обратни примери. Чърчил на срещата на Тримата в Ялта се възхитил от кран-смесителя на чешмата - чудо невиждано и в съвременна Англия. Но споделил само с преводача си.

Noblesse oblige - Произходът (а тъй като сме зле с произхода, положението) задължава!

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
      Написах бележка до сайта на президентството в Кремъл...

Noblesse oblige - Произходът (а тъй като сме зле с произхода, положението) задължава!
      Понеже пишеш умни бележки само до Путин и съзнателно загърбваш любимеца на българския народ, ето какво стана: фалстарт и фиаско още при първата му външна изява. Причината вероятно е в счупения крак? По телефона (по негова инициатива), както винаги всичко беше "О.К". и "топ": подготвен, способен, самоуверен, неотразим!

http://www.afera.bg/index.php?option...=6917&Itemid=9
      Последно редактирано от МЕЛС; 04-09-09, 00:25.

Коментар

Първоначално публикуван от МЕЛС Преглед на мнение
        Понеже пишеш умни бележки само до Путин и съзнателно загърбваш любимеца на българския народ, ето какво стана: фалстарт и фиаско още при първата му външна изява. Причината вероятно е в счупения крак? По телефона (по негова инициатива), както винаги всичко беше "О.К". и "топ": подготвен, способен, самоуверен, неотразим!

http://www.afera.bg/index.php?option...=6917&Itemid=9
        по това имам поне 6 особени мнения и 18 въпроса........(намек да коментираш поне от твоята камбанария....)

пс: от т'ва за сега разбрах, че външнополит. екип хич не предава посланията, които аз бих искал. Обаче дали предава посланията, които Бойко Б. би искал... ????
        - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
        - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

По закон що си мисля, че президента е главнокомандващ на армията и има последна дума за приемането на закон в някои случаи.Иначе както по-горе казаха той е само "представителна фигура".

Коментар

Президентът има право да наложи вето на даден закон, но след това Народното събрание може да го гласува отново, въпреки наложеното вето.
            Per aspera ad astra.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X