Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да ядосам Стефан.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Да ядосам Стефан.

Днес си го купих. БШ-1. Евтино. 1975г.--нов. Да го е яд.
    Прикачени файлове
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

До: Да ядосам Стефан.

Купих си пуканки и чакам.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Чакаш ама май го няма. Запил се е някъде.

Коментар

Нали ушким не пие
        К мирной жизни не пригоден.
        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
          Нали ушким не пие
          Аха. Вода от пералнята. И като спинка.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
            Днес си го купих. БШ-1. Евтино. 1975г.--нов. Да го е яд.
            Да ти е честит.

Сега остава да кажеш, че си успял да купиш 2 бр. Чак тогава, Стефан ще ти е "в кърпа вързан", що се отнася до появяването.
            proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Кво е това бе? Дори не става да ти покаже точно къде си се загубил. Умряла работа, дето за 50 ст. си я купуваш от магазина за 1 лев.
              Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Мене па напук няма да ме е яд
                Хубаво нещо, половин градус точност ...
                Не помня какво имаше отдолу. Я го снимай, та да ти потърся някаква стойка.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                  Мене па напук няма да ме е яд
                  Хубаво нещо, половин градус точност ...
                  Не помня какво имаше отдолу. Я го снимай, та да ти потърся някаква стойка.
                  Майтап бре. Ако беше завистник, до сега да си получил 5 инфаркта и 20 инсулта. Фотоапарата остана в пиянската барака. Отдолу няма чалъм за стойка, а и не виждам смисъл да се мъча да го слагам на таблото. Ще показва глупости заради полетата, а и трябва да се държи водоравно. Горе долу. Иначе е доста добър. На призмата има лупичка с фокусиране , според диоптрите. Много бързо се ориентира към посоките, и спира бързо. За да освободиш диска трябва или да стискаш постоянно бутона или да го фиксираш с завъртане на 90 градуса. Азимута го държи изключително точно. Не че имам идея за къв чеп ми е. Ама знае ли човек. Може да стана артилерист. Като порасна. На събора ще го домъкна.

Коментар

О, не, такива неща по принцип не работят в движение. Задължително е да са хоризонтирани, иначе грешката става недопустима. Затова са им стойките.
                    Ами, бусоля. Като свалиш ъглите към два-три далечни ориентира, и си хванал точно мястото си. Руснаците имаха едно страшно състезание - "Кризис щурмана". Маршрута е ограден с флагчета и лентички, движиш се лесно. Екипажът трябва да отбележи на картата контролните точки. Не винаги може да се стигне непосредствено на тях. После сравняват отклонението което са дали, с картата на съдията. Спряха го, защото гпс-ната младеж не се оправяше никак, ако не може да занесе гпс-а до дървото, пък после не може да прехвърли точката на хартията. А военните старци изобщо не вдяваха какъв е проблема, защото това е стандартната типова задача на артилерийските насочвачи, разузнавачите, и на всеки кашик, и не можеха да разберат какво искат от тях

Коментар

Ама вие ще вземе да си купите и бусоля, а. После и "Лебед"....Цивилните си падате по военните щуротии. Ех, ненаиграло се. Що не вземете да се запишете пак в казармата, нищо, че сте минали възраст, току виж, ви вземат. Това нещо, плюс още куп дивотии го замества едно мъъничко предметче, викат му GPS. Иначе и аз си мъкна в раницата компас "Адрианов".... Абе, то май и мен ме хапе щъркела, ама вас повече. Дето вика нашия началник щаб "Мен ми е лесно, че съм прост, теб ти е два пъти по-лесно". Ся да не вземе некой па да ми се обиди....

Коментар

Ъ-хъ, е сеа, сеа.
                        ГПСа ще познае мястото на което е. Ама колко е от мене до другото дърво няма да премери никога. Други пари са, няма за какво и да говорим, ама оптиката и ъгломеренето са важно нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                          Ама вие ще вземе да си купите и бусоля, а. После и "Лебед"....Цивилните си падате по военните щуротии. Ех, ненаиграло се. Що не вземете да се запишете пак в казармата, нищо, че сте минали възраст, току виж, ви вземат. .

След всеки ред повече се смях.

Коментар

Ми нали затова е темата, няма само да се кахърим.
                            А бусоля имам разбира се, ПАБ-2.

Коментар

Така и така сме в спама, гледам Стефан цял ден само в кошчето пише та да не му отчита мнения. Сакън да не почерпи за мнение 15 000.
                              Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                              Honda CB 919 Hornet
                              0898849413-Светльо
                              Кръвна Група: 0+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X