Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕФФФ!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: КЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕФФФ!!!

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Бирата е измислена от този, който е измислил ракията.
    Само, че на другия ден
    Ама преди или след шкембето
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Бирата е измислена от този, който е измислил ракията.
      Само, че на другия ден
      Е сега ще кажеш, че същия е измислил и шкембе чорбата!!
      יעבור
      «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
        Е сега ще кажеш, че същия е измислил и шкембе чорбата!!
        Великите умове мислят еднакво

ПП: Колко сме велики само
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
          Великите умове мислят еднакво

ПП: Колко сме велики само

Наздраве велики уме!!
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

Не е студено, само е мокро...
            Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
            A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
              Абе вътре е още 26...
              Кви са тия градуси, бре? Аз съм в Бистрица и въпреки че навън вали, градусите вътре са 29.7! И не ми е жега даже без бира. А да мръзнем - ехе-е-е...ЦЕла зима!
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                Кви са тия градуси, бре? Аз съм в Бистрица и въпреки че навън вали, градусите вътре са 29.7! И не ми е жега даже без бира. А да мръзнем - ехе-е-е...ЦЕла зима!
                Ми знам ли - в Банкя са толкова!! А 30 градуса като при теб си е жега отвсекъде!!
                יעבור
                «И това ще мине»

Коментар

Последните научни разработки оборват тази версия. Отначало се е смятало, че бирата си е била пиене наравно с ракията и виното, а шкембе чорбата е била обикновена манджа. После, след като учЕните започнали да употребяват алкохол, са разбрали, че именно бирата спасява душата човешка на следващата сутрин, и са прозрели простата истина, че има пряка връзка между изобретяването на ракията и бирата. По това време шкембето е било привилегия само на богатоте, и то не под формата на чорба, а просто сварено, и поднесено с много чесън, и оцет. В по-късен етап от развитието на човечеството, когато и плебса открил благотворното влияние на шкембето, се появила и чорбата-в опит да се направи от нищо-нещо. А именно-от вода(щот нали е за без пари) да направят повече от вълшебният продукт против махмурлук. По тези времена е и първото датирано стриване на люта чушка в чорбата. ВСероятно в опит да се имитира чесъна, щото бил рядкост-много вампири се въдели по него време.
                  Та исках да кажа, че чорбата е продукт за простолюдието, на нас-аристокрацията по- ни подхожда бирата.
                  Наздраве
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ще си позволя да цитирам един приятел:

Първоначално публикуван от valdivladi
                    ТЕОРЕМА НА БИРЕНАТА ДИЕТА
                    Както е известно, количеството енергия, необходимо за повишаването на температурата на 1 грам вода с 1 градус по Целзий, е 1 калория.
                    Следователно, ако изпием литър бира с температура 4 градуса по Целзий, нашият организъм ще изразходи определено количество енергия, за да загрее бирата до нормалната си температура.
                    Това количество се определя горе-долу като 1000 грама или (37С-4С) = 1000 * 33 = 33 000 калории.
                    Ако отчетем, че енергетичната стойност на самия литър бира е около 10 000 калории, то получаваме 23 000 калории загуба на енергия, или чисто слабеене, което може да се приравни към 45 минутен бърз крос.

Наздраве !!!

Коментар

Защо сте толкова лоши. Помислете. На студено се губи романтиката от това да седнеш някъде (я на палатка, я на верандата), под лунна светлина и нежната песен на щурците и да си сипваш от вълшебните отвари, обсъждани по- горе. Жегата се превръща моментално в прохлада. Вярно е- има и обратния вариант- Механата на приземния етаж на вилата. Преспи бял, пухкав сняг. Миризма на отлежало вино и пепел от горещата камина(лично аз бих разтопил и 2-3 кристалчета тамян за благовоние(не съм кръстен дори, но обичам миризмата)). Масата е отрупана с класически български гозби, а хората- пълни с български дух- весел и гостоприемен. Вие избирайте, но лично аз харесвам и жегата. Все пак- за всичко си има време. РАЗМЕЧТАХ СИ, УЩИПЕТЕ МЕ
                      JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Последните научни разработки оборват тази версия. Отначало се е смятало, че бирата си е била пиене наравно с ракията и виното, а шкембе чорбата е била обикновена манджа. После, след като учЕните започнали да употребяват алкохол, са разбрали, че именно бирата спасява душата човешка на следващата сутрин, и са прозрели простата истина, че има пряка връзка между изобретяването на ракията и бирата. По това време шкембето е било привилегия само на богатоте, и то не под формата на чорба, а просто сварено, и поднесено с много чесън, и оцет. В по-късен етап от развитието на човечеството, когато и плебса открил благотворното влияние на шкембето, се появила и чорбата-в опит да се направи от нищо-нещо. А именно-от вода(щот нали е за без пари) да направят повече от вълшебният продукт против махмурлук. По тези времена е и първото датирано стриване на люта чушка в чорбата. ВСероятно в опит да се имитира чесъна, щото бил рядкост-много вампири се въдели по него време.
                        Та исках да кажа, че чорбата е продукт за простолюдието, на нас-аристокрацията по- ни подхожда бирата.
                        Наздраве
                        Леле, Кольо, ти доцент мое станеш, братче. Това си е направо научна разработка в областта на бирената и шкембеджийската история. Ама то остана точно па вие в Шшшшшшумен да не сте наясно с бирените работи......
                        Относно жегата, аз не съм усетил такава. През деня по плажа става леееко топло, ама наблизо са чадърчетата на кръчмите и студената бира, а и морето не е повече от 25-27 градуса. А вечер на гореспоменатите кръчми най-горещото нещо са сервитьорките, носещи бира, миди, скариди, цаца, раци....споменах ли бира...

Коментар

Къде го тоя дъжд,къде е тъз прохлада
                          SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
                          0878299791

Коментар

И аз много мразя жегата. Като ти е студено ще се облечеш. А като е жега кво да прайш. За това искам да живея в Аляска. Ама там на 10 мъже имало само една жена. Проблем..
                            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                            -----------------------------------------------
                            Питието определя съзнанието....
                            -----------------------------------------------
                            0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                              ... Като ти е студено ще се облечеш. А като е жега кво да прайш....
                              Като ми е жега, се поливам. Може и с бира, студена...
                              А като ми е студено - треперя, разливам... И като не стига кръв до крайниците - върви се обличай! Даже връзките не мога да си завържа... И до главата не стига, процесора спира,бъгва се и не зарежда въобще...
                              А бе хубаво си е топлото, ще се включа пак на зима да ви питам

Коментар

И при нас дойде дъжда. Нека да валиии!
                                ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                                Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X