Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На басейн в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: На басейн в София

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
    Кажете софиянци има ли къде да се поразхладим. Търся хубав басейн в София. Изключвам тези от типа на Дианабад, където е гъч и мръсотия...
    Банкя, ама не на входа на града, а в хотел Банкя палас! Не е много голям басейна, но е с мин. вода и няма много хора. 10 лв. в делници, 14 в събота и неделя! Шезлонга влиза в цената!
    יעבור
    «И това ще мине»

Коментар

Гррр.... в Софията търсим, де!

Макси и аз съм чувал, че си е класа. Някакъв до зоологическата градина, ама ми е стара информацията. "Леда" май, че се казваше. На дианабад, Спартак и т.н. си е предизвикателство. Като в супа си.

Коментар

Чувам добри отзиви за "Розов свят", но не съм ходил.

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
          Кажете софиянци има ли къде да се поразхладим. Търся хубав басейн в София. Изключвам тези от типа на Дианабад, където е гъч и мръсотия...
          Аа колежке не си права за мръсотията на Дианабад ако визираш водата мога да ти гарантирам че не вирее нищо в нея и ако искаш да поплуваш е идеална сутрин след като са въртели помпите цяла нощ е кристално чиста от 8ч. отваряме обади се някои ден входа от мен ако не ти харса
          който може го може,който не може седи и наблюдава 8) 0889992228

Коментар

Първоначално публикуван от 6efa Преглед на мнение
            Аа колежке не си права за мръсотията на Дианабад ако визираш водата мога да ти гарантирам че не вирее нищо в нея и ако искаш да поплуваш е идеална сутрин след като са въртели помпите цяла нощ е кристално чиста от 8ч. отваряме обади се някои ден входа от мен ако не ти харса
            То утра май пак ще вали, така че може и под някой мост... То си става направо море
            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X