Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се трупат мнения?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как се трупат мнения?

Мараба.

От доста време се интересувам от джипки, но парите все не са стигали и съответно не съм си чешал пръстите и не съм трошил клавиатури по offroad форумите. Сега реших да поразгледам някои теми (гуми, масла, поддръжка и т.н.) и какво да видя - не мога да чета, били нужни някакви 50 мнения

Та. Трябват ми 50 мнения. Не си падам по излишното спамене. Какво да правя?

До: Как се трупат мнения?

Чети другите теми. Систематизираната информация е съставена от тях.....

А иначе спама не се приветства .
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от tonto Преглед на мнение
      Мараба.

От доста време се интересувам от джипки, но парите все не са стигали и съответно не съм си чешал пръстите и не съм трошил клавиатури по offroad форумите. Сега реших да поразгледам някои теми (гуми, масла, поддръжка и т.н.) и какво да видя - не мога да чета, били нужни някакви 50 мнения

Чети. Тук има същинска енциклопедия, достъпна за всички. Правилото е: който може да чете, може да чете.

Ще ти дойдат въпроси и неусетно ще имаш 50-те мнения. Т.е. няма нищо, което да те тревожи или възмущава.

Поздрави!
      Искам България чиста!

Коментар

Има и друг вариант. Пиши.
        Намери тема, която ти е интересна, и я представи
        - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
        - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Мараба.

Това ,което не можеш да прочетеш е есенцията събирана грижливо от всички мнения оставени във форума.От къде щеше да има такава и толкова информация ако всички отказват да пишат а само четяха.
          В заключение те моля да дадеш своя принос към натрупаната информация,така че да бъде обогатена още малко и с твоите мнения по въпроси,които те вълнуват.Вече си видял,че форума не засяга единствено коли 4х4.Благодарим предварително.Успех.
          Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
          NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

.....като обаче, спам-темата мненията не се броят.

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
              В заключение те моля да дадеш своя принос към натрупаната информация,така че да бъде обогатена още малко и с твоите мнения по въпроси,които те вълнуват.
              Стига да мога да бъда полезен с нещо - нищо против.

Иначе разбрах - търсачката и яко скролване. Мерси!

Коментар

.... били нужни някакви 50 мнения
                Привет. Всъщност, не са нужни "някакви" мнения. Нужни са интересни, полезни и смислени мнения, в разделите, които не са обозначени като "спам", "общи прикази", хумор и т.н.
                Понеже си споменал, че се интересуваш от "джипки", ето тук: Автомобили 4x4 > Дискусии по марки, може да намериш разнообразна и богата информация за марките и моделите, които те интересуват.
                Успех и на добър час като член на форума.
                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Стига да мога да бъда полезен с нещо - нищо против.

Иначе разбрах - търсачката и яко скролване. Мерси!
                  Задаването на интересни въпроси, провокирането на стойностни отговори и събирането на информация по дадена тема, също е много полезно за форума.
                  VARADERO SD2

Коментар

Всъщност за достъп до темите трябва ника да е в синьо, за това са необходими или 50 мнения или 50 точки репутация. Могат да се получат дори от едно мнение. Както виждам, че в този случай някой вече се е погрижил
                    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X