Добрутро!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар Наздраве 6
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Днес беше тегаво. Сутринта по тъмно на любимите пресевни и греда!!! Бях четвъртия автомобил, поне мястото на което исках да отида не беше заето. Разпъвам директния да наловя стръв и през това време оправям булдата. Хвърлих а то риба гони отгоре та е чудо, викам си днес ще им скъсам шортичките. Да ама не както казваше един известен водеш от близкото минало. По едно време реших да преместя едното булдо и нещо прецапа, спрях да обирам линията и след малко булдото тръгна. Засичам и не усещам нищо направих няколко оборота на макарата абе като, че ли има нещо. Е имаше нещо, до нещото е калъфа на очилата. Е имаше и над 80 уклея, но съществената риба я нямаше!

Наздраве с обедната!
За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
0878 79 20 61 Борис
- 1 like
Коментар
-
-
И от мен наздраве.
Днес Ленчето се задръсти яко, чак се окриви едно желязо вътре в корема и. отидоха два часа че и повече докато я върнем в строя.
После пък скъса ремък(вследствие на задръстването), и приключих с жътвата преждевременно.
Утре за ремък, за вериги и за едни пластини дето да заграбват стъблата, и ако всички части ги има-би трябвало до обед да съм готов и да стрига, да стрига...
Биричка с чоризо, наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Ех Коле , кога ще си купиш машина дето не се разваля ...като Тойота ...наздраве
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Тойота не правят комбайни. От смислените машини знам само за мотокари, и някой друг бус.
А и то няма комбайна дето да не се разваля. Дефекти дават и съвсем новите, дето влизат в полето за пръв път. Пресен пример от това лято, също с Ленче на едни колеги, купено чисто ново.
Също и един Лексион от най-големите на колегите с които работя-купен нова, а за три години са дали за части към 1/4 от цената му.
Просто комбайна е слогна машина с много натоварени части, и иска всичко да е в синхрон и да е в изправност. А на нивата не е като в конструкторското бюро, и непредсказуемите ситуации са си нещо нормално.
Особено когато машината не е в първа младост, и си има достатъчно поизносени части.
-
Активност за темата
Свий
Тук са 21 потребители онлайн. 0 потребители и 21 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар