Добро да е!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар Наздраве 6
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Аз да не видя от Марто, съм се запътил на служебна кръчма... Но ще съм на айрянче или водичка

На вас наздраве!В миналото ще остане, каквито сме били...
Коментар
-
Коментар
-
Днес при мен имаше буря. Валя, духа, събори малко дървета, ама валежа е 10 литра.
Ма нищо-на сушата си е доста добре. Само дето трябваше да вали преди 10 дни, амаааа....
По случая ходих в барчето на един приятел и се почерпих една бира. 4 пъти. И си поръчах 5 кифтака, много ми беше кеф.
Наздраве на бара.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Направо мисля да си лягам , че утре се чака бетона ...наздраве
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Ти ела да те заведа на тукашната гордост-паметника "основатели на българската държава", или както му казваме-1300 години България.
Там има налят бетон като за две Софии. Баш като го строиха нашите строиха и кооперацията, и кофража готов, арматурата навързана, бетоновозите летят покрай строежа(нашия), и заминават нагоре...
Много са псували тогава, един комшия ми разказва, аз съм бил на 10-11, и приоритетеми са били колелото и пътищата край село...
Те го те: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1...B0%D0%B2%D0%B0
Гришата като идваха на състезание на единия им син ги водих да го разгледат.
После Гришата един месец повтаряше "Баси паметника"...
-
-
Комбито се представя добре! За спокойствието на на приятелите, колата вче е пепелива, има следи от клони и рибешки люспи!
Наздраве!
За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
0878 79 20 61 Борис
Коментар
-
А нещо такова, примерно в хола?!?Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеМале, с това пренасяне, направо съм укъснел...Наздраве !

Наздраве!
За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
0878 79 20 61 Борис
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 21 потребители онлайн. 0 потребители и 21 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар