Днес почти си засях, ама почти. Останаха едни 70 декара и още 35 на приятели, и приключвам.
Шефа обеща, че като свършим-ще ми отпусне и ракийка, и два литра пиринско.
Засега на семки и ананс.
Кольо, имам един приятел дето все така си поставяше целите - никакво пушене до нещо си, никакво пиене на алкохол, кафе и чай до защита на докторската, никакво това, никакво онова... и сега е 160кг
Наздраве!
Как топла ракия бе Марто? Какви ракии пиеш, че им се затрива аромата? Тати прави една кайсиева на която аромата и ми идва твърде силен, толкова силен, че чак след нея леко се оригвам на кайсии(сериозно). На кайсиевата не съм чак такъв фен, твърде силен ми е аромата, все едно пия парфюм, предпочитам сливова. Последно направи една сливова с малко дренки за аромат - истински елексир. Преди не я преваряваше и ми идваше малко остра, последните години я преварява и става хем лека, хем ароматна, абе майстор е, който е опитал от неговата го е признал.
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Раде, не врела, не топла, а на нормална стайна температура КогИ бех млад, пиех от фризера и се кефех,че е като олио. А после стар пияч ме отвори на гяволък. Ракии пием специални, истински домашни. Имам един ятак в Сашовия край и само той ме снабдява. Наздраве !
Сливовица ми не мога, мамка му не е моята! Според моята класация ДругаркитеГроздова, Прасковена и Кайсиева! Ракия само от хладилника - някъде около 8 градуса.
Помня, като ходех на кръчма, аперитив ми беше две големи сливови. И гъста като олио, и на стайна. Сега се сметам за телигент и съм само на шотландски питиета. Като се огледам се оказва, че съм по простак от времето на сливовицата.
Коментар