Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми с диско 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблеми с диско 1

Не ми работи дясното ел. огледало. Трябва ли да ида на компютърна диагностика? Казаха ми, че има проблем със скоростната кутия, предизвикан от антената на радиото, поради което борд. компа се бъгвал и огледалата спирали да работят.

Освен това ми се скъса десния преден калобран и сега не ми работи задния ляв мигач. Ако сменя аксиалния лагер на съединителя и релето на чистачките, дали мигача ще се оправи от самосебеси?

И на всичкото отгоре ми се счупи ключалката на предна лява врата и сега тампоните на задните амортисьори са за смяна.

Значи, купих си нова антена от падок, но огледалото продължава да не работи. Също си купих ново реле за мигачите, оригинално от мотопфое, обаче калобрана продължава да си е скъсан...

По съшия начин смених тампоните на амовете с нови, неоригинални от Англия, обаче освен че ключалката продължава да не работи, ми изпадна и левия сенник....

Един познат ми препоръча да се обърна за помощ към НАСА или Европейската Космическа Агенция, тъй като хората имали известен опит с извънземната империалистическа марка Ленд Ровър и биха могли да ми помогнат..евентуално. Ако ли не, най-добре било да се клонирам и после клонинга ми да ме застрелял от упор в главата, за дето съм се набутал с кинти за автомобил бъкан с толкова съвършенно непознати космически технологии...

До: Проблеми с диско 1

0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

Аз пък вчера си направих кабелче за връзка с компа на 200 TDI. И сега мога да си гледкам цялата диагностика и всички грешки на гарсониерата.
      Нещо много странно ми изписа сутринта, от рода че окачването било за смяна ... как е разбрало нямам идея.
      Явно са заложили някакви алгоритми за тази цел.

П.П. Ако някой иска може да му дам схемата на кабелчето. Много лесно се прави. Софтуера също го имам, няма нужда да ровите из нета.
      Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
      LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
      Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

аз ще съм ти благодарен за схемата и софта ако не ти е проблем после ще почерпя то е ясно
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        [I][COLOR=DarkGreen][B]LR Discovery I, 1993, 200 TDI[/B][/COLOR][/I]

Коментар

Първоначално публикуван от dimi69 Преглед на мнение
          аз ще съм ти благодарен за схемата и софта ако не ти е проблем после ще почерпя то е ясно
          След някой и друг ден ще го снимам и ще го публикувам, че тези дни няма да имам време. Тогава ще пусна и софта.
          Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
          LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
          Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Лазаре тва Диско е мутирало в РенджРовър.
            Убий го веднага. Може да е заразно.

Коментар

Брех мама му стара, ще разкарам моя таралясняк и ако трябва и Фри ще взимам да влизам в ЛР, че тук голяма веселба пада!

Коментар

Днес прочетох на една учебна кола надпис:И ВИЕ БЯХТЕ КАТО МЕН.....

Коментар

Ескариажа ще ви спаси, братя мои........
                  Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                  Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                    Не ми работи дясното ел. огледало. Трябва ли да ида на компютърна диагностика? Казаха ми, че има проблем със скоростната кутия, предизвикан от антената на радиото, поради което борд. компа се бъгвал и огледалата спирали да работят.

Освен това ми се скъса десния преден калобран и сега не ми работи задния ляв мигач. Ако сменя аксиалния лагер на съединителя и релето на чистачките, дали мигача ще се оправи от самосебеси?

И на всичкото отгоре ми се счупи ключалката на предна лява врата и сега тампоните на задните амортисьори са за смяна.

Значи, купих си нова антена от падок, но огледалото продължава да не работи. Също си купих ново реле за мигачите, оригинално от мотопфое, обаче калобрана продължава да си е скъсан...

По съшия начин смених тампоните на амовете с нови, неоригинални от Англия, обаче освен че ключалката продължава да не работи, ми изпадна и левия сенник....

Един познат ми препоръча да се обърна за помощ към НАСА или Европейската Космическа Агенция, тъй като хората имали известен опит с извънземната империалистическа марка Ленд Ровър и биха могли да ми помогнат..евентуално. Ако ли не, най-добре било да се клонирам и после клонинга ми да ме застрелял от упор в главата, за дето съм се набутал с кинти за автомобил бъкан с толкова съвършенно непознати космически технологии...
                    Доктор Толев е твоето спасение!
                    LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
                    LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
                    [IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                      ...Ако ли не, най-добре било да се клонирам и после клонинга ми да ме застрелял от упор в главата, за дето съм се набутал с кинти за автомобил бъкан с толкова съвършенно непознати космически технологии...
                      Не си прав Лазарееее, не си прав.

К'во да направим, като някои не ни влече да пипаме по колите? А и мен откровено си ме е страх. Кат гледам тия дето с това си вадят хляба к'ви ги вършат, остава и аз чел-недочел да почна да ровя вътре.

А и напоследък братчеда на жената (работи в сервиз, поради което има съмнителното щастие да му вися като воденичен камък на шията) взе да ми вика: "Спри да четеш тия форуми, дай ключовете и ходи да бачкаш. Аз ш'ти звънна."

Не си прав Лазаре

Коментар

Няма нужда да се клонираш или да търсиш убиец. Отиди в Мото Пфое и ще се самоубиеш. С кеф. Там ще ти почистят катализатора (отвътре) и всичко ще се оправи. После можеш да си продадеш органите на чернокраките (те ще ги препродадат) и ще имаш кинти да си платиш сметката.
                        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

От жегата е шЪ знаеш всичко се е втечнило и разкашкало, като захладнее нещата шЪ сЪ свият и ще дойдат по местата си
                          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Явно си е взел Р38, ама по навик пише Диско...
                            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Явно всичко е в следствие на изгорелите бушони на собственика!

Решението: смяна на собственика и бушоните се оправят.
                              Последно редактирано от Mortum; 24-07-09, 09:29.
                              <Land Rover Discovery 300 tdi> <Bearmach/Pro Comp 2"> <Extreme Evolution 32">http://arhangel.run-bg.com/bg/index.pl

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X