Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Матрицата в действие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Матрицата в действие

"...а в много страни на децата се дава Риталин - силен транквилизатор, без който нито учителите, нито родителите могат да се справят с тях..."
    От тук:
    http://www.kabbalah.info/bulg/blog/i...5%D0%BC%D0%B0/
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

До: Матрицата в действие

Наистина, щом информацията идва от такъв невероятно сериозен източник като този сайт - има от какво да се стреснеш

Мадона ще е много доволна, тя май си падала по тия неща. Кабала. Еххх
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

какво точно те притеснява, че Ritalin хич даже не е транквилизатор, че диагноза ADHD, аутизъм или подобни са понякога спорни, или, че janssen / ciba / novartis , въпреки че имат разрешена за употреба в Бг Concerta (ако ИАЛ си е опреснил сайта), така и не я внасят?
      Последно редактирано от deyan_h; 22-07-09, 00:28. Причина: б**х тея запетайки, пак не съм сигурен за една-две. сори
      - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
      - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
        ....
        От тук
        Пълна глупост
        "Фабриката за послушни специалисти, каквото представлява съвременната образователна система, обаче продължава да работи".
        Тази фабрика у нас, (както и всички други ) ги разбиха още вначалото на 90-тте, тук там има някоя лъскава занаятчийска дупка, гръмко наречена " Колеж по мениджмънт и н`ам к`во си..." ама и то не произвежда специалисти дай да си говорим за джипките
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Много са ми далечни разните хапове за щастие, сила, настроение.

По-привлекателен ми е естественият начин на живот.

Виж, за едни хапчета си мечтая от много години: хапчета-храна. Приемаш сутрин с чаша вода едно хапче и не ти трябват повече нито протеини, нито витамини.
          Отпада грижата за прехранване на народите от Африка. Отпадат пречиствателните съоръжения, ще си отдъхнат почвата и реките.

Още по-добре е това хапче да се приема по Скайп.

Нататък трябва да отива науката!
          Последно редактирано от Симеон; 22-07-09, 08:24.

Коментар

е, такива хапчета има отдавна... викат им кюфтета
            - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
            - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

С чаша вода трудно се приемат. Желателно е и напитката да е хранителна и калорична.
              Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                Много са ми далечни разните хапове за щастие, сила, настроение.

По-привлекателен ми е естественият начин на живот.

Виж, за едни хапчета си мечтая от много години: хапчета-храна. Приемаш сутрин с чаша вода едно хапче и не ти трябват повече нито протеини, нито витамини.
                Отпада грижата за прехранване на народите от Африка. Отпадат пречиствателните съоръжения, ще си отдъхнат почвата и реките.

Още по-добре е това хапче да се приема по Скайп.

Нататък трябва да отива науката!
                Ако са скъпи - все тая. Ако евтини - за 100 години ще станем гъз до гъз, и ще почнем да се трепем за глупости.

ИМХО, проблемите в Африка са изкуствено създадени, и съвсем умишлено не се решават, нито се предприемат сериозни действия в тая посока.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X