Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля ви за съвет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля ви за съвет

Здравейте колеги, днес ми изтече срока за регистрация който е един месец от закупуването на гранд черокито от частно лице, тоест от 5 март до 5 април и ако не го карам сега джипа за регистрация в кат а си седи само в гаража до изтичане на карантината 13 май и след 13 май с пътна помощ да го закараме до кат за да го регистрирам на мое име, ще имам ли някакви проблеми в кат че съм закъснял с регистрацията

Зависи от регионалната структура дали ще те глобят. По закон с изтичането на едномесечния срок подлежиш на санкция от 200 лева. След изтичането на двумесечен срок има прекратяване на регистрацията. При изтекъл ГТП следва Технотест за възстановяване и нова регистрация.
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Благодаря колега, тази сутрин питах един приятел който е по на ти с нещата и той ми каза същото за след изтичане на първия месец 200лв глоба , а за след изтичане на втория ставало по лошо, извиках веднага пътна помощ и с джипа в кат, за късмет имаше само един човек преди мен и успях да я регистрирам, всичко е точно

Коментар

А защо беше нужно да носиш джипа в КАТ ? До колкото разбрах е бил регистриран .
        Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
        За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
          Мда , защо ?
          А и глобиха ли те днес за ден пресрочка ?
          Който търси , намира !
          Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Чл. 3. За срока от 13 март 2020 г. до отмяната на извънредното положение спират да текат:

1. процесуалните срокове по съдебни, арбитражни и изпълнителни производства, с изключение на сроковете по наказателни производства, по Закона за екстрадицията и Европейската заповед за арест и производства, свързани с мерки за принуда;

2. давностните и други срокове, предвидени в нормативни актове, с изтичането на които се погасяват или прекратяват права или се пораждат задължения за частноправните субекти, с изключение на сроковете по Наказателния кодекс и Закона за административните нарушения и наказания;

3. сроковете за изпълнение на указания, дадени от административен орган на страни или участници в производства, с изключение на производствата по Закона за управление на средствата от Европейските структурни и инвестиционни фондове;

4. сроковете по глава пета, раздел I и III, глава осма, раздел V, глава десета и глава дванадесета, раздел I, II и IV от Закона за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество, с изключение на срока по чл. 38, ал. 1, т. 2 от същия закон;

5. сроковете по чл. 175в, ал. 1 – 3 от Закона за съдебната власт, с изключение на срока по чл. 175в, ал. 1, т. 2 от същия закон.

Чл. 4. Удължават се с един месец от отмяната на извънредното положение:

1. сроковете, определени в закон, извън тези по чл. 3, които изтичат по време на извънредното положение и са свързани с упражняване на права или изпълнение на задължения на частноправни субекти;

2. действието на административните актове, което е ограничено със срок и изтича по време на извънредното положение.

Как изобщо ти мина през акъла, че трябва насред епидемия и извънредно положение, в най-заразения град в държавата, да ходиш в КАТ?
            Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

• cnc82
              cnc82 коментира
              Редактиране на коментар
              Тя голямата епидемия... Опп.. обърках се, казаха че е с нечувана ярост.

Нещо май ме бъркаш с някой друг,малко бъркаш мен и града

Коментар

• santaclash
              santaclash коментира
              Редактиране на коментар
              Ммда...така е станало изглежда.

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
            Просто така за всеки случай

Коментар

Първоначално публикуван от cnc82 Преглед на мнение

Мда , защо ?
              А и глобиха ли те днес за ден пресрочка ?
              Е това е тайна
              Последно редактирано от Mario321; 06-04-20, 19:54.

Коментар

• cnc82
                cnc82 коментира
                Редактиране на коментар
                Явно не са, по-горе видях промените заради извънредното положение.
                Но не е имало смисъл да го караш с пътна помощ, все пак регистрацията си важи и не е спрян от движение.

Така е колега но реших да дам 30лв на моя познат с пътната помощ за 20км разстояние от колкото да купувам винетка защото беше изтекла, после вече на връщане на джипа с новата регистрация купих винетка, пак и не знаех как ще реагират за 1 ден изтекал ако ме спрат по пътя, ама карай да върви, важното е че свършихме работа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X