Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Щета от паднал клон

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Щета от паднал клон

Около 7:30 тази сутрин ме събуди съседско обаждане с тревожен тон за да сляза да видя това:

Дървото се намира в двора на националния музеи ''Боянска Черква'', преди около половин година беше паднал първия клон на същото дърво но тогава колата тъкмо се беше отдръпнала. Мерки разбирасе че не бяха предприети. Няколко пъти предложих да отстраня клона с собствени средства на управителката и пазачите но така и не бях отразен за личност. В близост се намира и друго изсъхнало дърво с проядена от насекоми основа, за което също отнесох една майна чрез мълчание.
    Мобилния екип на застрахователната компания спомена че ще се заведе дело срещу управата на музея но това не ми е достатъчно. И двата автомобила на снимката са мой и ще трябва да се спрат от движение за по 10 дена. Гов@дото с забрадката на снимката (управа на музея) излезе да да види дали има щети по табелата им.

Пускам тази тема защото искам съвет за това какво друго мога да направя офицялно (и не само) в правото си на данакоплатец на тази държава.
    Последно редактирано от nickbochev; 19-07-09, 14:06. Причина: цензура; разстояние м/у снимките

До: Щета от паднал клон

Такова е положението в нашата държава.Дупки,дървета или някой наркоман ще разбият колата,а тая сутрин станах свидетел как парче мазилка от фасадата на съседния блок,около 2-3 квадрата падна долу и добре че нямаше деца дето да играя иначе незнам.Кога ще станем нормална държава и ние
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Не знам в коя фирма сключваш застраховка автокакско.Там в общите условия пише ли при какви събития се изплаща по каско.Ако застрахователя ти покрие щетите,той има право на регрес към???когото трябва.Собственика на имота в който се намира дървото,общината и държавата ,ако са били уведомени за опасността и не са взели мерки,но това теб не те касае.За това че лелката се е загрижила за табелата си ,не се коси,нормално е всеки да се притеснява за собствения си комфорт,теб кучета те яли.За теб са притеснени единствено родители,жена и деца... и то не в такава последователност и то не винаги.
      Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
      NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Хахаха от държавата ни нищо няма да получиш в близките 2 3 4 години докато бат Бойко не оправи нещата. Вчера ми се обадиха измамници по телефона и искаха пари демек ме изнудваха, обадих се в полицията и дежурния ми каза да не се занимавам с тях да ги прокудя по някакав начин те ги хващали по техни си начини.... т'ва не е полиция, т'ва не е правителство, т'ва не е държава...
        Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
        [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X