Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джипа на предния участник?!Да или не?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Джипа на предния участник?!Да или не?

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев (Stuntman_Mike) Преглед на мнение
    Вероятно всеки следващ изказал се в темата коментира джипа на предходния... много общи приказки ще са. И много лични вкусове и мнения.
    Да,точно това имам предвид.Но ако не Ви харесва темата или ако модераторите смятат,че това не е тема за разговор - натиснете бутона за изтриване.Ваше право е.
    Сигурен съм,че ще има много общи приказки,но ще има обосновани и интересни мнения.И какво лошо има да разберем какви са вкусовете на хората?
    Моля Ви само като напишете дали Ви харесва или не харесва джипа на предния участник,да напишете и защо.Иначе действително ще си говорим общи приказки.

Благодаря Ви предварително!
    Последно редактирано от walker; 19-07-09, 16:49. Причина: добавяне на текст

Коментар

Първоначално публикуван от walker Преглед на мнение
      ... Сигурен съм,че ще има много общи приказки,но ще има обосновани и интересни мнения.И какво лошо има да разберем какви са вкусовете на хората?
      Моля Ви само като напишете дали Ви харесва или не харесва джипа на предния участник,да напишете и защо.Иначе действително ще си говорим общи приказки ...
      Досегашният опит показва, че от такива теми нищо "обосновано и интересно" не излиза и рано или късно темата се обръща на "Кой е по-, по-, най-"
      А от това дали ми харесва или не джипът на предния участник произтича точно едно нищо. Личните вкусове не е задължително да са свързани с някакви реални качества на машините.
      Все едно да пишеш дали ти харесва жената/приятелката на някой колега и да правиш обосновка защо ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
        Досегашният опит показва, че от такива теми нищо "обосновано и интересно" не излиза и рано или късно темата се обръща на "Кой е по-, по-, най-"
        А от това дали ми харесва или не джипът на предния участник произтича точно едно нищо. Личните вкусове не е задължително да са свързани с някакви реални качества на машините.
        Все едно да пишеш дали ти харесва жената/приятелката на някой колега и да правиш обосновка защо ...
        Аз бях достатъчно ясен - щом така смятате ИЗТРИИТЕ темата!
        Ако продължаваме да коментираме темата и За или Против,наистина си говорим само общи приказки.От това наистина никой няма нужда.
        Колега,по отношение на жените мога да се обоснова защо,но в случая не виждам нищо което да свързва жените с темата.Освен ,че могат да си кажат мнението.

Коментар

Не.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
            Не.
            Да за твоя джип!И аз някой ден ще си взема такъв!

Коментар

Не.

Коментар

Ами сега?
                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Не
                  Да
                  Да
                  НЕ

Реда и последователността може да са разбъркани..

Каквото повикало...

Коментар

Не.

Коментар

НЕ
                      ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Да.
                        Ама втори път не.
                        Тва харчи колкоот V8 а върви колкУт L6.

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев (Stuntman_Mike) Преглед на мнение
                          Вероятно всеки следващ изказал се в темата коментира джипа на предходния...
                          Първоначално публикуван от walker Преглед на мнение
                          Да,точно това имам предвид.
                          Иво, с това трябваше да се започне темата. И за да не се чудят четящите, можеше да се слага линк към място във форума (например в Представяне на наш'те джипки! или в други аналогични теми по марки), където е представен, или снимка, или поне да се изпише марка, модел и модификация. Защото не всеки е посочил в подписа си каква "джипка" има. Така щеше да е по-ясно.

И сега, по темата.
                          Джипа на предния участник?!
                          - Да!
                          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                            Иво, с това трябваше да се започне темата. И за да не се чудят четящите, можеше да се слага линк към място във форума (например в Представяне на наш'те джипки! или в други аналогични теми по марки), където е представен, или снимка, или поне да се изпише марка, модел и модификация. Защото не всеки е посочил в подписа си каква "джипка" има. Така щеше да е по-ясно.

И сега, по темата.
                            Джипа на предния участник?!
                            - Да!
                            ОК!Може да не съм бил достатъчно ясен.Важното е,че сега всичко е ясно.
                            Всеки като си дава мнението за джипа на предния джип може да пише какъв джип има.Това с препратката е добре,но междувременно може да има промени.
                            За твоя джип - да!Защото е JEEP!...пък било и дизел.

Коментар

WAAALKER, къде ти е джипа? Аз к'во да кажа сега?!
                              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Хвърли еза-тура.
                                Добре де, какво да казваме ДА или НЕ, като кой квото си харесва си го купува и си го кара. А??
                                Последно редактирано от kinex; 19-07-09, 23:15. Причина: пг

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X