Сутрин.Приятно, хладно време - само за шофиране към морето - в случая Поморие. Всичко е прекрасно, жената кротко си дреме на дясната седалка, а аз от келешлък съм пуснал IGO8 - да видя що за стока ще дойде.Последни километри по магистралата преди Бургас и точно тогава GPS-a заявява делово "След 300м. се отбиете в дясно". Гледам иска да ме прекара през пътя за Слънчев бряг, викам си - добре, не съм минавал оттам. И завивам. И се почна една пълна лудница - "завийте наляво, остър завой наляво, вие се движите с превишена скорост". Аз се поошашавих, обаче го слушам Фнимателно.
И в следващия момент се намирам.......познайте къде?! Ами как така "къде" - на магистралата бе! Ама в посока София! А оная пачавра ме пита мазно "Ще промените ли маршрута?" Бих желал, ама йок! - набих още 35км. до края на магистралата и после още 35 за да стигна пак до същия разклон. И още само 9км. до Бургас.......
После много се смяхме, обаче после...
IGO ли?! Не, я че бегам
.
И в следващия момент се намирам.......познайте къде?! Ами как така "къде" - на магистралата бе! Ама в посока София! А оная пачавра ме пита мазно "Ще промените ли маршрута?" Бих желал, ама йок! - набих още 35км. до края на магистралата и после още 35 за да стигна пак до същия разклон. И още само 9км. до Бургас.......
После много се смяхме, обаче после...
IGO ли?! Не, я че бегам

Коментар