Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо не влизам сам в гората .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Защо не влизам сам в гората .

Защото излишната самонадеяност (тя понякога е вродена ),води до лоши последици.За две години разходки с колегите от форума ,съм видял какви ли не произшествия.Аз самият съм изпадал в безнадеждни ситуации,благодарение на обстоятелството,че си търся белята.Търся си я ,но гледам да сме поне 3 джипа,за да има кой да ми помогне,когато си я намеря(белята де).Понякога белята идва и без излишна самонадеяност.Просто понякога връщането назад е невъзможно.Тогава има само един път,напред.Но той често е по-лош от този отзад...

Затова ако някой,който не му се е случвало да изпадне в безизходица и чете тези редове,нека си помисли ,когато сам тръгне с джипа да доказва че е по-голям от калта.

А тя калта си стои там някъде,мокра и хлъзгава,на подходящ наклон и място и само чака як джип с яки гуми да мине,за да го подхлъзне.Иначе както всички знае,калта е лечебна.Успех колеги и умната !
    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

До: Защо не влизам сам в гората .

Или поне ако ще е сам да се внимава много и да не е много далеч от хора, които могат да ти окажат помощ. Ако някъде не е наложително да се минава и изглежда, че няма да може да минете, просто не го правете. В повечете случаи пробите или пък желанието да се направи нещо отвъд възмжностите на машината и шофьора правят белята.
    http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
    http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Защо ли - ми понякога трудно се излиза

Преди 2 дни я сърбах тази попара. Подценяване на ситуацията. Сам джип, само аз. Кални коловози. Минавал съм го преди, нищо особено. Да ама не... Цамбур, лягне на мостовете и ни напред ни назад. 2 часа с лопата в ръце, без успех. Изплезих езика до земя, придобих малко тен. Случайно минаващ ме дръпна и помогна да изляза.

Винаги имайте едно на ум, че понякога добре познат и лек на вид маршрут крие изненади.
      И си носете зареден телефон, прясна вода, нещо калорично за хапване и резервни дрехи.
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
        И си носете зареден телефон, прясна вода, нещо калорично за хапване и резервни дрехи.
        Не забравяй късмета!
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Аз сам в интернет не влизам, та камо ли в гората.
          Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
          Honda CB 919 Hornet
          0898849413-Светльо
          Кръвна Група: 0+

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
            Не забравяй късмета!
            За него разчитам, че е винаги с мен. За това и гледам да не карам бързо, да не изостане някъде
            Наистина без Късмет сме за никъде.
            Аз не вярвам в чудеса!
            Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
              Не забравяй късмета!
              И лопата, и лопата .
              ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
              LZ1YBB

Коментар

Здравейте колеги , то природата винаги може да ни поднесе изненада .То затова е , казано колкото повече е подготвен джипа ви толкова по далеч ще ходите за трактор
                Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Мммм дааа, а с Жена и две деца купона е пълен!!!
                  Т5
                  Crossrunner

Коментар

Абе с 1 дума носете си компания с вас и това е
                    [B]Honda 450R
                    Kawasaki 450R -продава се!
                    Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

Затъвал съм посред лято, на равен път, изглеждащ сух така че 2 джипа после трудно ме извадиха. Преди това не помогнаха нито лопатите, нито лебедките, нищо...
                      Та затова, когато съм гледам телефона и радиостанцията да са заредени.
                      LZ1AID

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Ковачев (zaiko1234) Преглед на мнение
                        Здравейте колеги , то природата винаги може да ни поднесе изненада .То затова е , казано колкото повече е подготвен джипа ви толкова по далеч ще ходите за трактор
                        То кога трактора те измъкне, пак бива. Ама като се окопае и трактора до тебе, е те тогава става страшничко. А на онова около теб, дето изглежда като влажна тревица, джека потъва до половината само като го сложиш. И едно читаво дърво няма наоколо. И вали. И на спира...
                        И ако късмета ти не се е запилял по кръчмите, привечер, тъкмо докато се чудиш дали да не се обесиш на собствената си лебедка, чуваш ръмженето на полуразпадната претоварена Прага, а пияндето, дето я кара се хили и хич не стъпва на "полянката", но има 5 сапана и механична лебедка. И те изважда като кътен зъб и докато се прибираш към къщи с 20, щото шасито е малко нещо посукано, а едната обица директно изскубната, те налягат едни философски размисли...
                        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Чукча не читател. Чукча писател!
                          Това си е талант! Доразвий темата и давай за печат.
                          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Добре де като караш очите за кво са ти?Защо влизаш там къде то ти е ясно че няма излизане
                            К мирной жизни не пригоден.
                            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

...Ами, който го е стах от мечката си стои в къщи...така или инъче трябва да има някой "Joker" в телефона, 'щото проблемите идват не само в гората...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X