Защото излишната самонадеяност (тя понякога е вродена ),води до лоши последици.За две години разходки с колегите от форума ,съм видял какви ли не произшествия.Аз самият съм изпадал в безнадеждни ситуации,благодарение на обстоятелството,че си търся белята.Търся си я ,но гледам да сме поне 3 джипа,за да има кой да ми помогне,когато си я намеря(белята де).Понякога белята идва и без излишна самонадеяност.Просто понякога връщането назад е невъзможно.Тогава има само един път,напред.Но той често е по-лош от този отзад...
Затова ако някой,който не му се е случвало да изпадне в безизходица и чете тези редове,нека си помисли ,когато сам тръгне с джипа да доказва че е по-голям от калта.
А тя калта си стои там някъде,мокра и хлъзгава,на подходящ наклон и място и само чака як джип с яки гуми да мине,за да го подхлъзне.Иначе както всички знае,калта е лечебна.
Успех колеги и умната !
Затова ако някой,който не му се е случвало да изпадне в безизходица и чете тези редове,нека си помисли ,когато сам тръгне с джипа да доказва че е по-голям от калта.
А тя калта си стои там някъде,мокра и хлъзгава,на подходящ наклон и място и само чака як джип с яки гуми да мине,за да го подхлъзне.Иначе както всички знае,калта е лечебна.

Коментар