m? гледам, не е пускал тема "беше ми приятно с повечето хора", пък се загуби от няколко месеца 

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
абе, къде е Tougi
Свий
X
-
До: абе, къде е Tougi
Последно бяхме заедно на събора в БелоградчиПървоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениеm? гледам, не е пускал тема "беше ми приятно с повечето хора", пък се загуби от няколко месеца

к и после обиди ли го някой не знам но изчезна
Може да е по чужбина нещо командировка.Не е лош човек и разбира от майтап.
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
-
Колегата, който се постара преди събора, по някакъв начин да трогнем Стефан и да го върнем във Форума. Ето и снимката! (извинете ме, че е толкова голяма)Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнениеПоследно бяхме заедно на събора в Белоградчи
к и после обиди ли го някой не знам но изчезна
Може да е по чужбина нещо командировка.Не е лош човек и разбира от майтап.
Коментар
-
от предния национален събор на форума , се познавам лично със него и неговата съпруга, исключителна личност, по моя преценка , имал съм много срещи със личности по света , на всякъкво ниво , но това е страшно силна личностПървоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениеm? гледам, не е пускал тема "беше ми приятно с повечето хора", пък се загуби от няколко месеца

, ще намеря начин да се свържа със него , и ако има къкъвто и да е проблем да ви информирам ,
sigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Първоначално публикуван от Suzuki_Sj410 Преглед на мнениеКолегата, който се постара преди събора, по някакъв начин да трогнем Стефан и да го върнем във Форума. Ето и снимката! (извинете ме, че е толкова голяма)
буквата, С , съм аз ,последната буквата ,Н, е съпругата ми , направихме го със огромно жалание и основна идея на ,Tougisigpicаз съм шефа на боклука
Коментар
-
Tougi SetCom Member

Неактивен
Публикации: 143
Re:Задължително ли е вградената фурна да е точно под абсорбатора?
« Отговор #3 -: 10.06.2009, 21:24 »
Фурната и без това си има собствен вентилатор (за охлаждане) който "издухва" изпаренията от фурната. Където и да сложиш "аспиратора" (щото предполагам си го вързал към комина, и той не работи като абсорбатор) ефективността е малка. Аспиратора е да тегли парата от готвенето на котлоните.
Само за сведение: моята печка е точно до стената, стената е бял латекс, за година и половина няма нито едно петно (ма може да е от жената, а не от фурната, не знам). Та ако питаш мен, слагай я до стената и под аспиратора (фурната, не жената).
« Последна редакция: 10.06.2009, 21:25 от Tougi »
http://forum.setcom.bg/index.php?topic=40832.0
Ето ви го....написах ника на гугъл и излезна това.
Може да го потърсите в този форум, успех.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнениеTougi SetCom Member

Неактивен
Публикации: 143
Re:Задължително ли е вградената фурна да е точно под абсорбатора?
« Отговор #3 -: 10.06.2009, 21:24 »
Фурната и без това си има собствен вентилатор (за охлаждане) който "издухва" изпаренията от фурната. Където и да сложиш "аспиратора" (щото предполагам си го вързал към комина, и той не работи като абсорбатор) ефективността е малка. Аспиратора е да тегли парата от готвенето на котлоните.
Само за сведение: моята печка е точно до стената, стената е бял латекс, за година и половина няма нито едно петно (ма може да е от жената, а не от фурната, не знам). Та ако питаш мен, слагай я до стената и под аспиратора (фурната, не жената).
« Последна редакция: 10.06.2009, 21:25 от Tougi »
http://forum.setcom.bg/index.php?topic=40832.0
Ето ви го....написах ника на гугъл и излезна това.
Може да го потърсите в този форум, успех. 
нищо не разбрах
пише във друг форум това ли е
sigpicаз съм шефа на боклука
Коментар
-
Е, то и аз пиша в поне още 2-3...лошо няма. Ама там е писал тази вечер, значи има шанс да го намерите там. Нали го търсите. Опитвам да помогна....Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
нищо не разбрах
пише във друг форум това ли е 
Коментар
-
Последно го видях на мероприятието за подаряване на УАЗ-ка на Стефан. Беше писал и след това нещо, но не помня. Дори имаха някакъв спор с някой. Може да са му дошли в повече дървените глави, знам ли?
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар