OPEL FRONTERA 2,2 16v DTI има ли борд компютър и как се запуска?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
OPEL FRONTERA 2,2 16v DTI има ли борд компютър и как се запуска?
Свий
X
-
До: OPEL FRONTERA 2,2 16v DTI има ли борд компютър и как се запуска?
Запуска на всеки компютър става ако са на лице няколко условия.
1.Трябва да има ток.
2.Задължително е да се подкара първо под ДОС.
3.Необходимия софтуер е windows...поне 98.
4.Продуктите да са лицензирани.С ментета не става на тези модели дето са 16 V.
Ха сега кажи по-точничко какво искаш да "запуснеш" защото нищо не се разбра от темата ти.Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
-
Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнениеЗапуска на всеки компютър става ако са на лице няколко условия.
1.Трябва да има ток.
2.Задължително е да се подкара първо под ДОС.
3.Необходимия софтуер е windows...поне 98.
4.Продуктите да са лицензирани.С ментета не става на тези модели дето са 16 V.
Ха сега кажи по-точничко какво искаш да "запуснеш" защото нищо не се разбра от темата ти.ама май колегата е искал да напише как се "закусва"
Ще дам и аз една рецепта:
1. Нужни продукти: 2 яйца, 1 ч.ч мляко, 6 средно дебели филии, 1 ч.ч олио, сол захар и борд компютър за разкош.
Яйцата и млякото се разбиват, добавя се захар и сол, след това се увъролват яко филиите в получената смес и се пържи.
След това се слага един борд компютър ( по възможност 16V ) и се "закусва" с удоволствие.no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеТочноама май колегата е искал да напише как се "закусва"
Ще дам и аз една рецепта:
1. Нужни продукти: 2 яйца, 1 ч.ч мляко, 6 средно дебели филии, 1 ч.ч олио, сол захар и борд компютър за разкош.
Яйцата и млякото се разбиват, добавя се захар и сол, след това се увъролват яко филиите в получената смес и се пържи.
След това се слага един борд компютър ( по възможност 16V ) и се "закусва" с удоволствие.Какво е това 4x4...:confused:
[FONT=Arial Black]Мечтите са си твои,ако ги споделиш със друг си е за твоя сметка...:rolleyes:[/FONT]
Коментар
-
Първоначално публикуван от torino Преглед на мнениеБожко утре ще дойда да закусваме заедно,че и на мен ми се дояде...no signature no problems
Коментар
-
Спамерииии!!!!Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!
А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd
Коментар
-
Айде и тая тема в раздела.... http://forum.offroad-bulgaria.com/fo...play.php?f=234
ПП. Замислям се върху идеята да взема за моята Фронтерка един борд-лаптоп, нещо Dell, HP или Toshiba, че малко съм се занимавал с компютърна техника и другите марки нещо са ми нелюбими. Та борд-лаптопа ще си го мъкна във всъдехода за светкавични записи на снимки, тракове и други щуротии на Барбекю-клуба....
Вече имам чантичка, остана да събера стотинки за компютърчето....
Последно редактирано от bodo; 08-07-09, 13:07.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар