Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Почивка на българското черноморие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Почивка на българското черноморие

Здравейте. Бихте ли ми препоръчали тихо и спокойно място по нашето черноморие на север от Варна, където човек може да отиде на плаж и да си почине без тълпи от туристи. Не говоря за палатки а за вила/хотелче. Може да ви се стори странно, но ако може да е достъпно с масов транспорт - автобус/влак. Благодаря ви.

До: Почивка на българското черноморие

В КК Албена в момента е празно. Тихо и спокойно е и плаж има, само дето режат глави през кръста по заведенията.
    На север от Варна жп линия няма, има автобуси до всяко населено място. А на север от Албена плаж има на Крапец и на Шабла, останалото са малки плажове по камънаците под голф игрища и кооперации на 'найсет етажа.
    Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Мястото, което търсиш е някъде из лагуните на Тихия океан. Тва е положението.
      А, сериозно, май на някое язовирче може да се изкара доста по-хубава почивка.
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      -----------------------------------------------
      0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
        В КК Албена в момента е празно. Тихо и спокойно е и плаж има, само дето режат глави през кръста по заведенията.
        На север от Варна жп линия няма, има автобуси до всяко населено място. А на север от Албена плаж има на Крапец и на Шабла, останалото са малки плажове по камънаците под голф игрища и кооперации на 'найсет етажа.
        По принцип съм от Каварна и затова ми се ходи някъде на юг. Знам, че на север има хубави плажове, но нека има малко разнообразие .

Коментар

На Резово е спокойно като на Влас преди 25 години. Ползва се за плаж Силистар, но щом ще се ходи с обществен транспорт няма да е удобно, че е на няколко километра. Има и хубав плаж на близо, но ще почакаме да отворят границата с Турция.
          OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от PavelGr Преглед на мнение
            Бихте ли ми препоръчали тихо и спокойно място по нашето черноморие на север от Варна, където човек може да отиде на плаж и да си почине без тълпи от туристи....
            По принцип съм от Каварна и затова ми се ходи някъде на юг. Знам, че на север има хубави плажове....
            Колега, на север, или на юг....днес север е към Румъния, а юг към Гърция....само сега и само днес...промоция, до изчерпване на количествата.... Или, може би имаш впредвид на север от Варна и на юг от Каварна....остават Балчик, Албена, Кранево, Златни и Св. Константин, а там изобщо няма тълпи от туристи.....

Коментар

Ми аз онзи ден се прибрах от Крапец има вилички колкото щеш, плажа е на 1 км някъде, ама аз ходих на този на Шабленска Тузла по ме радва някак си
              Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
              Honda CB 919 Hornet
              0898849413-Светльо
              Кръвна Група: 0+

Коментар

Аз съм си избрал за почивка ето това:
                http://www.diltz.hit.bg/za%20kontakti.html
                Изглежда добре, отговаря и на твоите изисквания. Ако някой е посещавал въпросната вила, моля да сподели.

Коментар

На юг от Бургас дори.

Коментар

Здравейте. Бихте ли ми препоръчали тихо и спокойно място по нашето черноморие на север от Варна, където човек може да отиде на плаж и да си почине без тълпи от туристи. Не говоря за палатки а за вила/хотелче. Може да ви се стори странно, но ако може да е достъпно с масов транспорт - автобус/влак. Благодаря ви.
                    На юг от Бургас дори.
                    Мда-Балаклава,Ялта,Судак,Новоросийск,Сочи/малко шумно напоследък/,Батуми,Трабзон,Орду,Самсун и Амасра също отговарят на желаната дестинация...

Коментар

Развитие на нещата...
                      На 06.07. на колегата му се почива на север от Варна...
                      На 07.07. вече му се ходи на юг от Варна...
                      На 08.07. желае почивка на юг от Бургас...
                      ....to be continued....(следва продължение)
                      Последно редактирано от bodo; 08-07-09, 17:48. Причина: превод на цитат....от английски ;)

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                        ....to be continued....
                        Ама моля ви се колега,не пишете на френски!!!
                        Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X