Колеги историята е такава че преди 2 години и половина направих птп и бутнах две жени но нищо повече натоварих ги в колата и ги закарах в болницата правиха им снимки прегледи и тн но нищо им нямаше след което следователя ни вика всичките за да кажат те имат ли някакви искания спрямо мен след което те казаха че нямат и се подписаха и аз си получих акта и си го платих и се шриключи историята но явно само привидно днес едната се обажда след две години и половина и ми казва да очаквам прзовка щото още от тогава получила разместване на прешлените и и прайли операция и сега иска да ме съди от което аз направо полудях как може след близо 3 години да е възможно тя да заведе иск срещу мен няма ли някаква давност или винаги когато и кефне може да ме съди???
П.С Друг е въпроса че още тогава тази същата въпросна жена се опита да изкара че е с пукнат череп защото дъщеря и работи в болницата но се усъмнихме защото от едно падане не ми се вярваше защото си беше точно така на кръстовище на ляв завой те почти бяха минали и аз ги закачих с ръба на бронята и паданаха и тогава я закарахме в пловдив на снимка от където се оказа че няма нищо пукнато на черепа и се питам също дали сегашните и проблеми не са пак от този род???
П.С Моля всички компетентни лица да се изкажат по темата щото направо съм пред нервна криза
П.С Друг е въпроса че още тогава тази същата въпросна жена се опита да изкара че е с пукнат череп защото дъщеря и работи в болницата но се усъмнихме защото от едно падане не ми се вярваше защото си беше точно така на кръстовище на ляв завой те почти бяха минали и аз ги закачих с ръба на бронята и паданаха и тогава я закарахме в пловдив на снимка от където се оказа че няма нищо пукнато на черепа и се питам също дали сегашните и проблеми не са пак от този род???
П.С Моля всички компетентни лица да се изкажат по темата щото направо съм пред нервна криза

Коментар