Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ComeBack

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ComeBack

Щом включа Форума, една лента отдолу ми натрапва полезна, но не винаги, информация.

Днес научих за явлението Камбек. То самото явление е известно, но че се нарича така, разбрах сега.

Ако сте разведен(а) щастливо, но след време срещнете бившата, като правило се стига(ло) до тръшкане в познати чаршафи.

Това завръщане към познатото добро минало имало международен термин ComeBack.

Бъдете внимателни!

До: ComeBack

Аз пък, ако срещна бившата ми, просто бих я гръмнал. Някога, като я марширах ми открадна 15000 марки, таа гад..
    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
    -----------------------------------------------
    Питието определя съзнанието....
    -----------------------------------------------
    0887770735

Коментар

Ехаааа верно те е одрусала

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
        Щом включа Форума, една лента отдолу ми натрапва полезна, но не винаги, информация.

Днес научих за явлението Камбек. То самото явление е известно, но че се нарича така, разбрах сега.

Ако сте разведен(а) щастливо, но след време срещнете бившата, като правило се стига(ло) до тръшкане в познати чаршафи.

Това завръщане към познатото добро минало имало международен термин ComeBack.

Бъдете внимателни!
        Да така става, щот иска да свършиш някоя работа във бившето жилище дето новия и мъж не ще да свърши!!!

Най-често ремонт за твоя сметка!!!
        Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
          Аз пък, ако срещна бившата ми, просто бих я гръмнал. Някога, като я марширах ми открадна 15000 марки, таа гад..
          еФтинко си се отървал

А по темата. Между "чаршафите" и съвместният живот има Огромна разлик! т.е. ако се спрете само до сатена, много добре

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X