Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новост сред учебните коли

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Новост сред учебните коли

Днес видях интересен екземпляр... Опел Фронтера

За съжаление не успях да извадя телефона, за да снимам, но така ми увисна ченето, че сигурно съм нагълтал няколко мухи . Интересни похвати сред инструктурите .
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

До: Новост сред учебните коли

Бяла къса база със регистрация СО.

Нали ?
    Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
    Honda CB 919 Hornet
    0898849413-Светльо
    Кръвна Група: 0+

Коментар

Първоначално публикуван от Metal Heart Преглед на мнение
      Бяла къса база със регистрация СО.

Нали ?
      Регистрацията не я видях, другото е така
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Нема да се пУашиш един приятел ги обучава на "Форд Куга".........после блондинка с джип
        Прикачени файлове
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Хм значи Кугите са повече от една, аз съм виждал тъмно-сив металик
          Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
          Honda CB 919 Hornet
          0898849413-Светльо
          Кръвна Група: 0+

Коментар

В Шумен има 1 Витара и 1 Фрилендър пък се очудвате за София.
            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
            Телефон - в профила!

Коментар

Здравейте
              В Добрич и на Нисан Кашкай ги учат и също има и 1 Фрилендър
              ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

В Пловдив има една Фероза

Коментар

Днес я видях Фронтерата на Сточна гара. Помислих си, че явно има хора, които веднага с взимането на книжка минават на джип.
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  -----------------------------------------------
                  Питието определя съзнанието....
                  -----------------------------------------------
                  0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                    ... Помислих си, че явно има хора, които веднага с взимането на книжка минават на джип.
                    Напълно нормално. Не са едно и две семействата, в които няма лека кола, а само джип(ове). Така че новоизлюпените шофьор(к)и просто нямат избор.
                    Пък на някои даже така им харесва повече ...
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Kолеги учебните джипки не са чак толкова ново откритие преди 8 години карах курсовете за категория Б заедно с още 13 момичета на по 18 години на УАЗ 469 карахме си го в София не помня това да е затруднявало нещо.
                      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                      тел.088четири 9едно9 4нула4
                      -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
                        ...Интересни похвати сред инструктурите .
                        Ами криза е, намаляват разходите. Вместо всеки месец да сменят калници на леката кола, минават само с шише кореселин за забърсване на броните на джипа.
                        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Това е заради привличането на клиенти. Имам един съсед инструктор, кара с някакво БМВ, и един ден си приказваме празни приказки, и между другото каза, че откакто е с тази кола има увеличаване на клиентелата.
                          Та нали джиповете се водят по-така превозно средство, и народа по-лесно се лъже.
                          Както казва Стефан-чалга...
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
                            Kолеги учебните джипки не са чак толкова ново откритие преди 8 години карах курсовете за категория Б заедно с още 13 момичета на по 18 години на УАЗ 469 карахме си го в София не помня това да е затруднявало нещо.

офф
                            Аз нямаше да го завърша тоя курс.
                            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                            Вальо. О888 557Ч7Ч
                            Silverado 1.3 i

Коментар

Каква разлика от времето когато аз се учих да карам кола!!!

Аз се учих да карам кола по комунистическо време. Бях на 18 години И си спомням първия си ден от кормуването като днес.

Качих се аз на “жигулката”. Вътре седеше моят бъдещ инструктор, които беше одрал кожата на Brian Dennehy И си дробеше приказка с един от другите курсисти. Беше горещо И естественно колата нямаше климатик. Той ме погледна като влясох в колата И рече “Тръгвай”. И аз взех че тръгнах. И така той продължи да си говори, като от време на време ми казваше “Лево”, “Десно” … И така докато часа не се свърши. “Яде спирай тука” кече моя холивудски актьор, И преди да изляза от колата рече “И от кога караш без книжка”. Аз се сконфузих малко И отговорих “Ами това ми е първия пат”, а той взе че се ядоса малко И рече “Абе айде стига си ме лагала, изчезваи”. И аз взех че изчезнах.

Втория урок бях притеснена да не почне пак да настоява че знам как да карам, но той нищо не спомена, ама И нищо не каза по въпроса за това как аджеба трябва да карам. И така си продължихме да се разхoждаме из София докато не дойде време за изпита. В последния час тоя човек като че ли демони го бяха обсебили – превърна се в змей. Започна да крещи И да ме обижда, като започна с “Патката И тя е патка, па преди да се наведе да пие водица се огледа да види дали ястреб не иде да я отмъкне” … продължи в този дух И накрая така ме беше шашардисал, че аз взех че натиснах спирачката с левия крак. Ей, тоя човек изпадна в амок: “Е, това па кога сам те учил да го правиш”. На мен ми се искаше да му кажа, че той на нищо не ме беше научил И така И така, но не исках да рискувам живота си И се изнизах без да кажа дума.

И така стигнах до изпита. Теорията И там някави психологочни упражнения си ги взех. Като стигнах до полигона повече от половина курс беше там И чакахме чинно полицая, които като се появи, нашия холивудски изглеждащ инструктор рече “Е, тоя му викат Черния Kapitan И вие ше сте по-добре ако мене ме нема” … И се спаси. Капитана беше много хубав мъж - висок, строен, а как добре му седеше униформата, да паднеш. Аз И без това от предишното викане така се бях уплашила (абе не съм от много плашивите, но айде бях стресната) че като подкарах на полигона трябваше да си натискам десния крах надолу, че той така трепереше че все едно имаше собствен живот. Както И да е. Направих всичко необходимо, капитана сасече сумати народ. Но аз стигнах до кормуването. Подкарах аз от полигона на Захарна фабрика И Капитана само вика “Ляво, дясно, ляво, дясно” И така се озовахме до Редута на едина улица с голям наклон. Той каза “Спрете тук” … И аз си викам “Е, това е, скъсана сам” … “Не може да съм дошла до тук без грешки.” Не може ама се оказа че може. Само аз И едно момче дето беше карало кола от детската градина взехме книжки.

Може да си представите колко бях щастлива, нали? И всичките тези години като си мисля за тази история какви изводи си извадих? Първо, аз знаех двигатели с вътрешно горене отзад напред (през комунизма нямаше много избор И аз се паднах в гимназия където избора беше “ автомонтьор” или ‘автомонтьор” … в края на 11ти клас изпита ми беше да сглобя мотор на ЗАЗ) И когато се качих на колата аз я чувствах. Знаех точно какво прави И затова имах почти душевна връзка с нея. Инструктура ми се оказа всъщност голям психолог, защото ако ме беше оставил да отида на изпита без да ме направи на 2 стотинки, то аз shtiax da sam tolkova уверена в себе си, че щяха 100% да ме скъсат. и, какъв е извода? … а какъв ли е извода питам аз … Май че колата няма много значение, но колко знаеш за автомобила има ...
                              Последно редактирано от Lidka; 29-06-09, 07:57.
                              Ти си това,на което се правиш, затова внимавай на какво се правиш! (Кърт Вонегът)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X