Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Метаморфоза - гоУлф във Фиат. Тенденция или...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Метаморфоза - гоУлф във Фиат. Тенденция или...

Действитето се развива днес около 19:30, в отсечката между Драгичево и Владая. С ,,ловко" изнасяне пред дясната броня на Фрийто и огромна доза късмет ,,пурпорната стрела" зае позиция в лявата лента на пътя на ,,дългото очакване" (абсолютно безмислена маневра според мен). След малко прозореца на водача се отвори и се метна симпатично боклуче на пътя. Естествено под музикален съпровод. Стана ми много мило и го снимах за вас Ако желаете можем да поразсъждаваме...
    p.s. обърнете внимание на ,,заводските екстри" - тъмни стъкла и пр.
    Прикачени файлове
    Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
    „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
    LZ1EMS

До: Метаморфоза - гУолф във Фиат. Тенденция или...

Май тея таралясници са най-евтините коли в момента на пазара. Внасят ги от Италия на кило, тук ги продават на бройка. Автокъщите във Варна са пълни с такива боклуци. Та любимата кола на българина Гоуф двойка е на път да се измести трайно от Фиат Брава (или Браво) не знам как е точно. А и с пернишка регистрация веднага става класика.......

Коментар

До: Метаморфоза - гоУлф във Фиат. Тенденция или...

Брава и Браво паднаха рязко и наистина са на път да изместят Голф 3 от лидерската позиция на "мачо" автомобилите. Може да се намерят за по-малко от 2000 лв. в доста добро състояние.
      Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
      Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
        Действитето се развива днес около 19:30, в отсечката между Драгичево и Владая. С ,,ловко" изнасяне пред дясната броня на Фрийто и огромна доза късмет ,,пурпорната стрела" зае позиция в лявата лента на пътя на ,,дългото очакване" (абсолютно безмислена маневра според мен). След малко прозореца на водача се отвори и се метна симпатично боклуче на пътя. Естествено под музикален съпровод. Стана ми много мило и го снимах за вас Ако желаете можем да поразсъждаваме...
        p.s. обърнете внимание на ,,заводските екстри" - тъмни стъкла и пр.
        Какво да му разсъждаваш? В почти всички европейски страни, ако само се обадиш на полицията, съобщиш номера, който си прикрил, и кажеш къде /в кой пътен участък/ е хвърлил отпадъци и здравата глобичка му е "в кърпа вързана". Няма значение кой е и каква кола кара, но като му липсват първите 7 г....
        Преди години, когато старата S класа беше още нов автомобил от една такава с германска регистрация в момента в който ме изпреварваше от прозореца изхвърлиха полиетиленова торбичка .
        Така, че ... дали я е карал германец?
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Кои са тия страни бе колега ? (не се заяждам просто ми е интересно )
          Виж ако те видят докато го хвърляш ще те глобят, но да звъннеш и да дохвърчи патрул да го глоби щото си е хвърлил чашата от кафето... малко нерентабилно ми се струва.
          Не знам дали заради цената си голф е масов автомобил честно казано
          Преди ден-два се натъкнах на обява в която се продаваше 17годишен ветеран за 7500лв...

Коментар

По мои наблюдения има доста пернишки BMW E36 и вече Е46. Мисля че основно заради задното си ги пазаруват

Коментар

Първоначално публикуван от Choco Преглед на мнение
              По мои наблюдения има доста пернишки BMW E36 и вече Е46. Мисля че основно заради задното си ги пазаруват
              Така е.Масово там сменят марката...
              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

По лични наблюдения от последните три дена във Варна, Фиат с толбухинска регистрация е на път направо да изрита пернишкия Голф от класациите за селяния, рисково каране от типа "аз съм си сам на пътя", хипертунинг от магазин за един лев и изхвърляне на боклуци по улиците. Апел към варненци...пазете се от автомобили с регистрация ТХ. Варианти....ляв мигач и много газ, или десен и спиране, докато джигита отмине с рев на издухания двигател. Извинявам се предварително на свестните водачи от Добричка област.....

Коментар

Аве то си е до мислене и психология на човека, ако все се стреми да "ИЗПЪКНЕ",каквато и кола да кара все ще е "тая".

........
                  Истински случай свързан с Добрич(жена ми е от там). Преди 5 години си паркирах Дедричката и на един камък си откачих бронята - бях публично порицан и изобличен "Можи ли да нямаш идна тйел в таз Дйедра"... Аве смех - аз там само се хила - ама добри хора има повече де от тука.
                  То и тва "киреч" призлиза от там. Сутрин докато спиш и само се чува вик :
                  - ААААААААААААААААаааа, кирееееееч! Нема такъв хумор.

CITYEL

Коментар

Трябваше отзад да му дадеш зора и да му гледаш сеира, че боклук ли да хвърля или да гледа пътя. Младо и зелено ще е било шофьорчето.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X