Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-после мога да си ремонтирам космическия модул !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Най-после мога да си ремонтирам космическия модул !!!

И аз имам тук един самоучител, само имам проблем с часовете за кормуване

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Е, не мога да възпра форумния дух в себе си:
      Ми не го трий човека, бе.......може само СМС-ица да знае. Уж Господ е българин, пък цял свят ми плямпат на ингилизки.....
      ПП. По темата. Идвайте го махайте тва железо от паркинга, че пречи. Мангалите ги е страх да го нарежат за скраб, зер има радиация.....

Коментар

Преди два-три дни открих в мазето един забравен "Восток". Може да ти го дам изгодно да го ползваш за донор, че на мен ми е изтекъл бривета.

П.П. По-здраво от руското нЕма!(за справка виж подфорум УАЗ)
        Последно редактирано от Tiger-D; 10-06-09, 22:26.
        [COLOR=Blue][B][SIZE=3]Пътя към ада е постлан с добри намерения![/SIZE][/B][/COLOR]
        JEEP GRAND CHEROKEE 2.5 TD

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
          Абе то и ти си едно зелено човече.......
          (официални благодарности на Гоблин за новата спамерска тема)
          Aбе кат се погледна в огледалото бая човечище виждам Мммне, тия са малки, тъмнозелени и с антенки. Само подскачат около мен и викат "Татиии, дай bodo, праим ам-ам, даййй..." Ама нали съм опортюнист по природа, разгонвам ги с ритници и нищо не им давам...

П.П. Те се хранят с радиация, затуй имат афинитет към тебе.

Коментар

Вие сте щури! Не си продавайте корабите. Колкото по-ръждясват, толкова по-скъпи стават. Имам няколко в задния двор, ама ще чакам да отмине кризата и тогава...
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
              Aбе кат се погледна в огледалото бая човечище виждам Мммне, тия са малки, тъмнозелени и с антенки. Само подскачат около мен и викат "Татиии, дай bodo, праим ам-ам, даййй..." Ама нали съм опортюнист по природа, разгонвам ги с ритници и нищо не им давам...

Аз си светя в тъмното, мека синкава светлина със зеленикав оттенък....жената се радва, пестим от електричество.
              Играя си с едни уранови пръчици, затова.......

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                Аз си светя в тъмното, мека синкава светлина със зеленикав оттенък....жената се радва, пестим от електричество.
                Играя си с едни уранови пръчици, затова.......
                Ахаа, значи затуй като ти погледна аватара и компа ми изпада в неконтролируема крампа... Нямаш ли оловни гащи или скафандър? И умната с тея уранови джаджи - те не стават за ядене, да знаеш!

Коментар

Ахаа, значи затуй като ти погледна аватара и компа ми изпада в неконтролируема крампа... Нямаш ли оловни гащи или скафандър? И умната с тея уранови джаджи - те не стават за ядене, да знаеш!
                  Не, това с компа ти е от вирусите, които моя свръхмощен сървър излъчва в интернет пространството. Това е с цел заразяване на компютрите в ДАНС, които ме следят, с огромното желание най-накрая да научат колко автомата съм продал, за да си купя свръхмощния и свръхпроходим Опел Фронтера и да му сложа свръхвсесезонниивсетеренни гуми....Даже не подозират, че джипа е снабден със сопла за вертикално излитане и стане ли напечено, се натиска едно копче под волана. Това е да си във военнопромишления комплекс........

Коментар

Абе тебе те знаем-http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=23103&page=3 Пост 44-като жител на гуром

Сега сериозно-Вчера ми се обади един стар познат, от НАСА, и ми каза, че ако видя някъде публикувано ръководство за Аполо11, да не се вързвам. Били го пуснали за дезинформация на извънземните, които били завзели луната, и сега ремонтирали модула сцел да ни заблудят, и да нападнат изненадващо. Да, ама не, от НАСА ги разкрили, и пуснали забуждаваща информация, та при навлизане в атмосферата, последната да отхвърли кораба в такава посока, че да го запрати право към тяхната планета, където да се разбие. А даже и в ръководството било описано как да заложат ядрена бомба, без да се усетят, та гърмът да е силен. Така, че не вярвайте на Гоблин, той е шпионин, и дезинформатор, и ръководството е манипулация. В никакъв случай не го ползвайте за ремонт на Вашият модул.

Истинското ръководство е в мен, и съм готов да го предоставя на който желае. Разбира се, срещу заплащане, размера на лични.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      Абе тебе те знаем-
                      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=23103&page=3
                      Пост 44-като жител на гуром

Kрай, разкри ме...

Между другото купувам едно Аполо обаче само придружено с менюъл. Ония зелени диваци са големи беладжии и ще им трябва подобно за поредните им космически пътешествия из Млечния път.
                      Аполото да не е ръждясало или продадено скраб и после възстановено.
                      Да има регистрация в КАТ, ДАИ, НАСА и Байконур.
                      Плащам в брой при доставката франко село Бусманци откъдето ще е излитането.

Коментар

Нали ти думам, че тези мануали са ментета, само аз имам истинското, има и печат "вярно с оригинала". Ама понеже знам, че зелените четат тука, нарочно не го пускам. Ама на теб мога да го пратя, нали си приятел. Ама търябва тържествено да се закълнеш пред бутилка Джак, че няма да споделиш знанията си с Гуромяните

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Нали ти думам, че тези мануали са ментета, само аз имам истинското, има и печат "вярно с оригинала". Ама понеже знам, че зелените четат тука, нарочно не го пускам. Ама на теб мога да го пратя, нали си приятел. Ама търябва тържествено да се закълнеш пред бутилка Джак, че няма да споделиш знанията си с Гуромяните
                          Баси колко бързо ме нави! Заклевам се! Ни вопъл, ни стон ще се изтръгне от изтерзаната ми душа! Пращай мануала по Ежконт. Работата е спешна и не търпи отлагане. Зелените човечета полудяха.

Коментар

Черната кутия на изтребителя с който Гагарин за последно литна е у мен, и знаете ли каква информация извадих от там?
                            ЪЪЪ... май мишките са нагризали перфокартите, че нещо не ги разчита дешифратора.
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Баси колко бързо ме нави! Заклевам се! Ни вопъл, ни стон ще се изтръгне от изтерзаната ми душа! Пращай мануала по Ежконт. Работата е спешна и не търпи отлагане. Зелените човечета полудяха.
                              Бе не става. Снощи сънувах, че земята е победена от зелени гуромяни, и хората са поробени, и разни зелени са завладели всичката планета. И предводител им беше един тигър със сини очи. Питах персоналната си врачка какво може да значи това, и тя каза, че не е много сигурна, но да не си раздавам знанията на кого да е.
                              То и аз не се сещам какъв ще да е този тигър, но ще спазя съвета, и няма да ти пратя ръководството. А и нещо много бързо се нави, някакво съмнение се прокрадва в душата ми...

Коментар

Аз ви казвах да не ядете тия гъби
                                Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X